AK Parti MKYK üyesi Alkış ve ailesi Çınar'da trafik kazası geçirdi

AK Parti MKYK üyesi Alkış ve ailesi Çınar'da trafik kazası geçirdi

Ak Parti MKYK üyesi, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Zeynep Alkış, eşi ve 2 çocuğunun da içinde bulunduğu otomobil Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde trafik kazası geçirdi.

Çınar ilçe merkezine yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta yer alan Beşpınar Mahallesi Mardin-Diyarbakır yolu üzerinde Ak Parti MKYK üyesi, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Zeynep Alkış, eşi ve 2 çocuğunun da içinde bulunduğu otomobil ile başka bir otomobilin karıştığı kazada 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Mardin’in Midyat ilçesinde Orhan Miroğlu’nun oğlu Zerdeşt Miroğlu’nun cenaze töreninden dönen Zeynep Alkış ve ailesinin içinde bulunduğu Abdülkadir alkış yönetimindeki 06 GE 4814 plakalı otomobil, tali yoldan çıkan Erhan Seyhan yönetimindeki 47 AP 511 plakalı otomobil ile hipodrom kavşağında çapıştı.

Kazada araçlarda bulunan Zeynep Alkış, Eşi Abdülkadir Alkış, çocukları Nida ve Burak Alkış, diğer araçta bulunan Özlem Aydar ve Erhan Seyhan çeşitli yerlerinden yaralanırken, kaza yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralılara kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Diyarbakır’daki hastanelere sevk edilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

ÇINARIN SESİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.