AK Parti Şırnak’ta zafer mitingi düzenledi

AK Parti Şırnak’ta zafer mitingi düzenledi

​31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin resmi olmayan sonuçlara göre, Şırnak’ta kazanan AK Parti “zafer mitingi düzenledi.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre, Şırnak Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka aldığı yüzde 61,79 oyla başkan seçildi.

AK Parti Şırnak İl Başkanlığı Atatürk Mahallesinde bulunan Adliye Meydanı'nda resmi olmayan sonuçları kutlamak için miting havasında bir etkinlik düzenledi.

Etkinliğe, AK Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik, İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka, partililer ve vatandaşlar katıldı. 

Açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Erkan, Şırnak halkını selamlayarak sonucun Şırnak için hayırlı olacağını belirterek, “Bugün yaşanan bu coşkunun mimarı sizlersiniz. Bu toplumun efendisi sizlersiniz. Görevde olduğumuz müddetçe bize emredecek olanlar sizlersiniz. Ve sizlerin emrinde bu şehrin huzurunu ve daha sonra hizmetini sağlayacak olanlar da bizleriz. Buradan bütün ilçelerimize selam yolluyorum. Yalnızca belediyeleri kazananlara değil, müsterih olsunlar ki, biz adaletin tesisçisi olarak buradan Cizre’ye de Silopi’ye de İdil’e de ve en başta yanı başımızdaki kardeşimiz olan Balveren’e de hizmet götürmenin mücadelesi içerisinde olacağız.” Şeklinde konuştu  

Ardından mikrofona davet edilen Şırnak Milletvekili Birlik, “Allah’ın izniyle hep beraber şehrimizde huzuru tesis edeceğiz. Nasıl elimizi kardeşçe tuttuysak, memleketimizi ayağa kaldırdıysak şimdi de el ele verip memleketimizi huzurlu hale getireceğiz. Her konuşmamda söylerim, baruta son, kardeş ölümlerine son, gençliği kaybetmeye son hepimiz kardeşiz. Analarımız ağlamasın, yürekleri yanmasın artık. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” Dedi

Belediye Başkanı Mehmet Yarka ise, seçimin kaybedenin olmadığını, kazananın Şırnak olduğunu, geri kalmışlığın, hizmet eksikliğinin Şırnak’ın kaderi olmadığını ifade ederek, mazbatasını aldıktan sonra projelerini hayata geçireceğini söyledi.

Yarka, “Bu seçimin kaybedeni yok, kazananı var. Burada Şırnak kazanmıştır. Şırnak’a hayırlı uğurlu olsun. Televizyonlarda hep gözyaşı, hüsran ve olumsuzlukla anılan Şırnak’a bundan sonra bu güzelliklerden söz edilecek. Biz hep şunu dedik, bizim kaderimiz mi bu geri kalmışlık. Komşu illerimizde olan yatırımlar ve hizmetler memleketimizde niye yok. Sizler beni çağırdınız; Mehmet Bey gelin, size ihtiyacımız var dediniz bende görevi kabul ettim. Siz bu görev karşılığını en yüksek şekilde sandıkta verdiniz, şimdi sıra bizde. Allah nasip ederse el broşürlerinde sunduğum projelerimiz ilk ve son değildir. Şuanda resmi olmaya bir sonuç var. Allah nasip ederse mazbatamızı aldıktan sonra meclisimizde ilk toplantımızı yapıp hizmet yola koyulacağız.” diye konuştu

Etkinlik, çekilen halaylarla son buldu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler