AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Filistinlilerin evlerini gasp eden işgal rejimine tepki

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Filistinlilerin evlerini gasp eden işgal rejimine tepki

​AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "israil, Filistinlilerin evlerini yine gaspediyor. Gasp, işgal ve zulüm karşısında Filistinli kardeşlerimizin yanındayız." dedi.

AK Parti Sözscüsü Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Siyonist işgal rejiminin Filistinlilere ait evleri gasp etmesine tepki gösterdi.

Çelik, işgalci polisin Kudüs'te yere yatırarak boynuna bastırdığı Filistinli gencin gözaltına alınma anlarına ait görüntüyü de paylaşarak şunları söyledi:

İsrail, Filistinlilerin evlerini yine gaspediyor. Yine Ramazan'da işgale hız veriyor. Şiddetle kınıyoruz. Gasp, işgal ve zulüm karşısında Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. İnsanların evlerine el koyuyorlar. Eve geliyorlar, 'burası artık sizin değil' diyorlar. Zorla çıkarıyorlar. Sonra o evi başkasına veriyorlar. Bugün ve bu dünyada oluyor bunlar.

Filistin topraklarını işgal altında tutan Siyonist işgal rejimi, uluslararası tepkilere rağmen bu bölgeleri Yahudileştirmeye çalışıyor. İşgal güçleri tarafından desteklenen radikal Yahudi yerleşimciler, Filistinli ailelere ait mülkleri gasp ederek büyük bir hukuksuz işliyorlar. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler