AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İslam düşmanı Wilders'e tepki: Irkçı ve faşist kafa

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İslam düşmanı Wilders'e tepki: Irkçı ve faşist kafa

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İslam düşmanlığı ile tanınan Hollandalı siyasetçi Geert Wilders'in sosyal medyada Ramazan ayı için paylaştığı söylemlere ilişkin "Bu faşist, Ramazan'a saldırırken aslında insanlığa saldırıyor." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İslam'a ve Ramazan ayına yönelik twitter hesabından küstah paylaşımda bulunan Hollandalı parlamenter Geert Wilders'e tepki gösterdi.

Çelik, Wilders'ın paylaşımına ilişkin Twitter'dan şunları kaydetti:

Bu faşist, Ramazan'a saldırırken aslında insanlığa saldırıyor. İnsanlığa düşman olanların yeni perdesi İslam'a düşmanlık. İnsanlığa düşmanlıklarını İslam düşmanlığı ile gizlemeye çalışıyorlar. Ama bu kin ve nefret sadece kendilerini zehirliyor. Bu hep böyleydi zaten. İslam düşmanı olup da mazlumları, göçmenleri, fakirleri, muhtaçları ve 'yabancı'ları seven yoktur. Irkçı ve faşist bir kafayla insanlık düşmanıdırlar. O yüzden İslam düşmanlığının olduğu yerde insanlık düşmanlığı pusudadır.

İslam düşmanı Wilders, Twitter'dan "Stop islam. Stop Ramadan. Freedom. No islam." şeklinde küstah ifadeler kullanarak İslam'a saldırmıştı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.