AK Parti’den HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Başkanlığına ziyaret

AK Parti’den HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Başkanlığına ziyaret

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, yönetim kurulundan oluşan heyetle HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç; AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Bülent Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ile Kızıltepe ilçesinde temaslarda bulundu.

Esnaf ziyaretinin ardından HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Başkanlığına geçen AK Parti heyetini, HÜDA PAR İlçe Başkanı Abdullah Kavan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

“Salgın döneminde 250 milyon TL’nin üstünde yardım dağıtıldı”

AK Parti İl Başkanı Kılıç, “Kızıltepe’nin değerli esnafı ve siyasetçi ile bir araya gelmekten, onlarla hasbihalde bulunmaktan kıvanç duyduk. Heyetimize göstermiş oldukları yakınlıktan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Her bir esnafımız bizim için çok değerli, çok önemlidir. Özellikle pandemi süreci boyunca göstermiş oldukları sabır ve dirayet takdire şayandır. AK Parti olarak yürürlüğe konulan ekonomik paketler sayesinde biraz rahatlama oldu ama inşallah önümüzde ki süreçte Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanacak olan yeni paketlerle daha iyiye doğru gideceğimizi söyleyebiliriz. Pandemi süreci herkesi etkileyen bir durum oldu. Ama Türkiye olarak çok şükür diğer ülkelere kıyasla çok daha iyi durumdayız. Bugün bir insan hastaneye gittiği zaman cebinde bir lirası yok daha tedavi olabiliyor ve bir liraya ihtiyaç duymuyor. Ama Avrupa’da 25 bin Euro ortalaması var. ABD’de 35 bin dolar ortalaması var. Türkiye’nin ekonomisi iyi olmasaydı bugün 10 milyon doz aşı yapılamazdı. Çünkü bu dozlar hep parayladır, fakat bunu ücretsiz yapıyoruz. Sadece Mardin’de 250 milyon TL’nin üstünde yardım dağıtıldı.” dedi.

“Bölgede ekonomik sıkıntıların yanında elektrik (DEDAŞ) sorunu vardır”

HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Başkanı Abdullah Kavan ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti heyetine teşekkür ederek şunları söyledi:

“Covid-19 salgını ile tüm dünya mücadele ediyor. Sadece Türkiye’de değil dünyanın bütün ülkelerinde sıkıntılar var. Bizler sahaya indiğimizde birçok sorun ve sıkıntı ile karşılaşıyoruz, yani sahada bir sıkıntı var. Ekonomik sıkıntılar var. Esnafından vatandaşına kadar herkes bir şekilde sıkıntı yaşıyor. Markete, manava yani alışverişe çıkan herkes bu sıkıntıyı fark ediyor. Fiyatlar geçen yıllara oranla çok zamlanmış. Bu konuda bir çalışmanın yapılması şarttır. Bölgemizde ayrıca bir elektrik yani DEDAŞ sorunu da vardır. İlçe binasına sürekli gelip bu konuda dert yananlar oluyor. Bariz yanlışlar var ortada, bu soruna kalıcı çözümler getirilmesi gerekiyor. ”

Yaklaşık bir saat devam eden ziyaretin ardından AK Parti heyeti HÜDA PAR İlçe Başkanlığından ayrıldı.  


AK Parti’den HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Başkanlığına ziyaret

AK Parti’den HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Başkanlığına ziyaret

AK Parti’den HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Başkanlığına ziyaret

AK Parti’den HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Başkanlığına ziyaret

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.