Akaryakıt istasyonda araç alev aldı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde alev alan otomobili petrol istasyonu çalışanı söndürürken olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kızıltepe-Ceylanpınar karayolu üzerinde yaşanan olayda, alev alan araca akaryakıt istasyonu çalışanı Aziz Kurtay tarafından yangın tüpüyle müdahale edilerek söndürüldü.

Petrol çalışanı Kurtay’ın erken müdahalesi yangının büyümesini ve petrol istasyonu içinde olası bir araç patlamasının önüne geçti.

Olay, Kızıltepe-Ceylanpınar karayolunun 30. kilometresinde bulunan Yamaç Mahallesindeki (Dübrika Köyü) bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi.

Alınan bilgiye göre; Ceylanpınar istikametinden Kızıltepe istikametine giden ve plakası ile sürücüsü belirlenemeyen otomobil, yolda egzozunun alev alması üzerine yol üzerinde bulunan Kızıltepe Petrol istasyonuna girdi.

Akaryakıt istasyonuna giren aracın arkasında alevin yükseldiğini gören akaryakıt istasyonu çalışanı Aziz Kurtay (24), yangın tüpünü kaparak aracın yanına koştu.

Otomobilin alev alan kısmına köpük sıkarak söndüren Kurtay aracın tamamen yanmasının ve bir patlama yaşanmasının önüne geçti.

Akaryakıt istasyonu çalışanı Aziz Kurtay tarafından söndürülen araç, daha sonra vinç yadımı ile olay yerinden çekildi.


Akaryakıt istasyonda araç alev aldı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.