Aksa Tufanı'nda öldürülen işgalci siyonist sayısı 1000'i geçti

Aksa Tufanı'nda öldürülen işgalci siyonist sayısı 1000'i geçti

İzzeddin Kassam Tugayları tarafından başlatılan ve 4'üncü gününde olan Aksa Tufanı'nda öldürülen işgalci siyonist sayısı 1000'i geçti, yaralı sayısı ise 2 bin 741'e yükseldi.

HAMAS'ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları tarafından başlatılan Aksa Tufanı operasyonunda işgalci siyonistler tarafından verilen zaiyat artıyor.

Operasyonun 4'üncü gününde Kassam Mücahitlerine karşılık veremeyen ve vermekten korkan işgalci siyonistler, havadan yaptığı bombardımanla çocuk ve kadınlara yönelik toplu katliamlarına devam ediyor.

Savaş ahlakını bilmeyen işgalci siyonistler, Gazze'de yaşam bölgesine giden elektriği, suyu, ilacı ve gıdayı keserek halktan savaşta Kassam Mücahitlerine karşı verdiği kaybın intikamını almaya çalışıyor.

Operasyonda öldürülen işgalci siyonistlerin sayısı 1000'i geçti, yaralı sayısı ise 2 bin 741'e yükselirken İzzeddin Kassam Sözcüsü Ebu Ubeyde tarafından yapılan açıklamada, "İşgalci siyonistlerle çatışmalar birkaç cephede sürüyor. Kaybettikleri bazı yerleşim merkezlerini geri alma teşebbüsleri başarılı olmadı. Kahraman mücahitler, onları geri püskürtmeyi başardı ve onlara yeni kayıplar verdirdi." dedi.

Öte yandan Gazze Kapağı olarak adlandırılan ve Gazze'nin etrafını saran geniş bir bölgede bulunan Kefar Saad işgal yerleşim merkezine sızan mücahitler, işgalci siyonistlerle çatışırken 2 mücahit Rahat şehrine girerek işgalci siyonistlerle çatışmaya girdi ve biri burada şehit düştü. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.