Alev alan seyir halindeki araç kül oldu

Alev alan seyir halindeki araç kül oldu

Mersin'in Tarsus ilçesinde özel bir şirkete ait olan bir araç seyir halindeyken alev alıp küle döndü.

MERSİN - Alınan bilgiye göre, Adana'da bulunan dayanıklı tüketim malları dağıtım şirketine ait olan ve koltuk takımı yüklü olana Altan Gökçe yönetimindeki 01 BBS 08 plakalı küçük ticari araç D-400 karayolu Mersin-Adana istikameti Tarsus Yeni Hal Kavşağı civarında iken motor bölümünden bir anda alevler yükselmeye başladı.
Aracın ön ve alt bölümünden alevlerin yükseldiğini gören sürücü Gökçe, yaklaşık 500 metre ileride İŞGEM önünde aracı güçlükle durdurdu.

Gökçe, yanında bulunan 3 şirket çalışanı arkadaşı ile birlikte araç dışına çıkarak, aracı söndürmek için çevredeki vatandaşlardan ve diğer araç sürücülerinden yardım istediler. Neden çıktığı anlaşılamayan alevler bir anda aracın her tarafını sardı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda yangın söndürülürken, araç kullanılamaz hale geldi.

Meydana gelen yangında Mersin-Adana istikameti trafik akışı bir süre kontrollü olarak verildikten sonra yangının söndürülmesi ile trafik akışı tekrar olağan hale geldi (A. Hakim Kurt-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.