Ali Erbaş'tan deprem mağdurlarına: "Camilerimizde ne kadar isterseniz kalabilirsiniz"

Ali Erbaş'tan deprem mağdurlarına: "Camilerimizde ne kadar isterseniz kalabilirsiniz"

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle evlerine giremedikleri için camilerde kalan vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Elazığ, Hacı Fetih Camii'nde kalan vatandaşlarla sohbet eden Erbaş, depremin hemen ardından, uygun camilerin konaklama için hizmete açıldığını belirterek, "Deprem sonrasında içerisinde kalınmasında sıkıntısı bulunmayan tüm camilerimiz açıldı. Camilerimiz, ihtiyaç olduğu sürece açık kalacak. Ne kadar isterseniz buralarda kalabilirsiniz." dedi.

Erbaş, caminin içerisinde yer alan taziye bölümünde de, depremde hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarına taziyede bulundu. Burada vefat eden vatandaşlar için dua eden Diyanet İşleri Başkanı, deprem nedeniyle yaralanan vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sosyal medya hesaplarından yayınladığı mesajında vatandaşlara çağrıda bulunan Erbaş, Elazığ ve Malatya'da evlerine giremeyen vatandaşların, arzu etmeleri halinde görevlilerin rehberliğinde, uygun olan camilerde geceyi geçirebileceklerini belirtmişti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler