Allah bu memleketin üzerinde kötü emel besleyenlere fırsat vermesin

Allah bu memleketin üzerinde kötü emel besleyenlere fırsat vermesin

Bayram programı kapsamında Hakkari'ye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Allah'ın, Türkiye üzerinde kötü emel besleyenlere fırsat vermemesi temennisinde bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ramazan Bayramı programı kapsamında Hakkari'ye geldi.

Soylu, bayram namazını Vali Cüneyit Orhan Toprak, Çukurca Kaymakamı Mehmet Mut, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, Çukurca 2. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Bahtiyar Ersay, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile ilçe merkezindeki tarihi Emir Şaban Camisi'nde kıldı.

Namazın ardından cemaatle bayramlaşarak çocuklara bayram harçlığı dağıtan Soylu, kaymakamlık önündeki kahvaltı programına katıldı.

Burada konuşma yapan Soylu, birlik, beraberlik, huzur, kardeşlik ve ağız tadı içinde nice bayramlara ulaşmayı diledi.

Soylu, "Güzel ibadet ayını namazlarıyla, oruçlarıyla, teravihleriyle geçirdikten sonra çoluk çocuk, yaşlı, genç, kadın hep birlikte bayramla buluştuk. Bu medeniyet, dünya coğrafyasında neredeyse hiçbir noktada yok. Bugün mücadelemiz aslen bunun içindir. Bizi birbirimizden uzaklaştırmak isteyenler, bizi zayıflatmak isteyenler her dönem hüsrana uğruyorlar." dedi.

Çukurcalılara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın selamlarını, bayram dileklerini ileten Soylu, şunları söyledi: "Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Bu memleketin üzerinde kötü emel besleyenlere fırsat vermesin. Terörü bu toprakların üzerinde hâkim kılmaya çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Bunun bedeli ne olursa olsun."

Kahvaltının ardından Çukurca Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalara ziyarette bulunan Bakan Soylu, doğum yapan iki kadını tebrik etti.

Soylu, daha sonra Çukurca İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Kiyaris Üs Bölgesi'nde incelemelerde bulunarak, askerin bayramını kutladı.

İLKHA













Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.