Amasya Gümüşhacıköy Halk Eğitim Merkezinde gönüllü olarak maske üretiliyor

Amasya Gümüşhacıköy Halk Eğitim Merkezinde gönüllü olarak maske üretiliyor

Amasya Gümüşhacıköy Halk Eğitim Merkezinde görevli usta öğreticiler ile gönüllü kursiyerler tarafından kamu kurumlarına ve vatandaşlara dağıtılmak üzere koruyucu maske üretimi gerçekleştiriliyor.

Coronavirus salgınının önlenmesine yönelik alınan tedbirler arasında kişisel izolasyonun önemli bir yer tutmasının yanı sıra maske takmanın da önem arz ettiği salgına karşı maske üretimine devam ediliyor.

Gümüşhacıköy Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle uygulanan proje kapsamında Valiliğe bağlı İl Özel İdaresi tarafından gönderilen kumaşlardan koruyucu maske üretimine başlandı.

Maskelerin hazırlanmasında emeği geçen usta öğreticiler ve kursiyerlere teşekkür eden Gümüşhacıköy Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı, "Bu maskeler ilk etapta kamu kurumlarımızda çalışan personelimizce kullanılacak ve Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri tarafından vatandaşlarımıza dağıtılacak." ifadelerini kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gültekin ise atölyede üretim öncesi hijyen ve yeterli sosyal mesafe düzenlenmesi başta olmak üzere gerekli koşulların oluşturulduğunu belirtti.

İLKHA


Amasya Halk Eğitim Merkezinde gönül olarak maske üretiliyor

Amasya Halk Eğitim Merkezinde gönül olarak maske üretiliyor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.