Ameliyat Saatini Beklerken Taburcu Edildi

Ameliyat Saatini Beklerken Taburcu Edildi

Bursa'da mide yanması şikâyetiyle hastaneye başvuran ve "Mide delinmesi" teşhisi konulan genç, 4 günlük müşahedenin ardından teşhisin yanlış olduğu açıklanarak taburcu edildi.

BURSA - Bursa'nın Gürsu ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesinde ikamet eden Doğan Gider (24) isimli genç, mide yanması şikâyetiyle Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu.


Mide delinmesi teşhisi konulan Doğan Gider, 4 günlük müşahedenin ardından teşhisin yanlış olduğu açıklanarak taburcu edildi.


Doğan Gider yaşadığı olayı şöyle anlattı, "Ben ne olduğunu anlamadan doktorlar başıma üşüşmeye başladı. Kimisi 'Ameliyat gereklidir' diyordu, kimisi de 'Acele etmeyelim film çekildikten sonra belli olur' diyordu. Ben hastalığımın ne olduğunu sorunca da 'önemli bir şey yok biz hallederiz' dediler. En son mide delinmesi teşhisi konuldu. Sonra beni hemen hastanenin acil bölümünden gözlem odasına aldılar, ağzımdan mideme kadar hortum uzattılar. Tam 4 gün boyunca ağzımdan mideme uzatılan hortumla yarı baygın bir şekilde gözlem odasında yattım. Cumartesi akşamı doktorlar gelip 'hadi taburcu oluyorsun' dediler. Ameliyat olacağımı beklerken taburcu oldum. Doktorlar bana 'Çekilen filmler net anlaşılmadığı için yanlışlıkla ameliyat teşhisi konuldu, durumun erken fark edilmesiyle ameliyat olmayı gerektirecek bir durumun olmadığı, sadece basit bir yemek dokunması olduğu ortaya çıktı' dediler." (Zeki Aras-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.