ANF yalan haber üretmeye devam ediyor

ANF yalan haber üretmeye devam ediyor

PKK/BDP'nin tetikçi medyası ANF yalan haberlerine devam ediyor. ANF'nin son iftirası ise "HÜDA PAR'lıların kendileriyle tokalaşmayan esnafın iş yerini mavi boya ile işaretlediği" iftirası oldu.

DİYARBAKIR - PKK/BDP’nin tetikçi medyası olarak bilinen ANF, “HÜDA PAR’lılar kendileriyle tokalaşmayan esnafın iş yerini mavi boya ile işaretledi.’” şeklinde bir iftira habere daha imza attı.

Konu ile ilgili olarak İLKHA 'ya konuşan HÜDA PAR Silvan İlçe Başkanı Sıtkı Batı, Yerel Seçimlere girme kararı aldıkları günden bu yana Hakka ve Halka olan hizmetlerini yerine getirebilmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek, “Biz şimdiye kadar 160'a yakın köy,  merkezde ise 2 bin'in üzerinde ev ve yaklaşık olarak bin 500 esnafımızı üç ün boyunca ziyaret ederek 10 bin'in üzerinde el broşürünü kendilerine verdik. Şu ana kadar bize ciddi anlamda bir tepki ortaya koyan olmadığı gibi kendilerini ziyaretimizden son derece memnun olduklarına şahit olduk. Ama belli ki bu fotoğraf birilerini rahatsız ediyor.” açıklamasında bulundu.

“Bunun takdirini halkımıza bırakıyoruz”

Partilerinin şimdiye kadar 3 sefer saldırıya uğradığını hatırlatan Batı, PKK ve karanlık türevlerinin saldırılarına maruz kalan HÜDA PAR’ın uğratıldığı mağduriyetlere rağmen sağduyulu olmayı tercih etmesinin büyük bir erdem olduğunu ifade etti. Batı, “Fiili saldırılarla yetinmeyen PKK güruhunun medya kanadı, yalan habercilikte de sınır tanımayarak iftira içerikli haberler yayınlayıp halkı provoke etmeyi tercih ediyor. Biz esnaf ziyareti yaptığımız sırada halkımızın ve esnaflarımızın sıcak ilgisiyle karşılaştık. Tamamının video ve fotoğrafları elimizde mevcut. PKK'nin yayın organı olan ANF haber sitesinin iftira ve karalama kampanyasında yine sınır tanımadığını görüyoruz. Bizler esnaflarımızın ve halkımızın teveccühüne mazhar oldukça, onlarla tokalaştıkça bunlar bundan rahatsız oluyorlar. Sonrada böylesi iftira kokan haberler ile tam bir yüzsüzlük içerisine yuvarlanıyorlar. Ancak bunun takdirini halkımıza bırakıyoruz.” dedi.

“HÜDA PAR’da halkın huzuru için bu fitnecilerin oyunlarını bozacak”

 “PKK/'li çeteler, daha önce de Silvan'da HÜDA PAR'ın ilçe binasına defalarca taşlı saldırıda bulunarak zarar vermek istemişlerdi” diyen Batı, konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Bütün bu karalamalar gösteriyor ki HÜDA PAR Silvan halkı tarafından kabul görmüş, teveccühünü kazanmıştır. HÜDA PAR’da halkın huzuru için bu fitnecilerin oyunlarını bozacak ve kime çalıştıkları belli olmayan yayın organlarının hesabını alt üst edecektir.” Şeklide konuştu. (Yusuf Batı – İLKHA)

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.