ANF’den HÜDA PAR’a Esnaf İftirası

ANF’den HÜDA PAR’a Esnaf İftirası

PKK/BDP Medyasının yayın organlarından Fırat Haber Ajansı (ANF) yine provokasyon peşinde. Yalan Habercilikte uzmanlaştığı daha önce kanıtlanan Ajans, HÜDA PAR’lıların kendileriyle tokalaşmayan Esnafın iş yerini mavi boya ile işaretlediği iftirasında bulun

Yerel Seçimlere girme kararı aldığı günden bu yana PKK ve karanlık türevlerinin saldırılarına maruz kalan HÜDA PAR uğratıldığı mağduriyetlere rağmen sağduyulu olmayı tercih etmesine karşın yinede fiili saldırılarla yetinmeyen PKK/BDP güruhunun medya kanadı yalan habercilikte de sınır tanımayarak iftira içerikli haberler yayınlayıp halkı provoke etmeyi tercih ediyor.

Gerilim ve kaos ortamından beslenen güruh şimdi de Hür Dava Partisi üyelerinin Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde kendileriyle tokalaşmayan kişilerin dükkanlarını işaretlediği yalanını uydurdu. 10 kadar esnafın dükkanının kapısına mavi boya ile çarpı işareti atıldığı ve bunu HÜDA PAR’lıların yaptığı iddiasında bulunan Fırat Haber Ajansı (ANF) yalan habercilik geleneğini devam ettirme alışkanlığını sürdürdü. PKK/BDP'li çeteler, daha önce de Silvan'da HÜDA PAR'ın ilçe binasına taşlı saldırıda bulunarak zarar vermek istemişlerdi.  (Hürseda Haber)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.