ANF'nin Cehaleti: AKP'nin Van mitinginde Hizbullah bayrakları açıldı!

ANF'nin Cehaleti: AKP'nin Van mitinginde Hizbullah bayrakları açıldı!

PKK'nin yalan üretme ajansı ANF, kininden ne yazdığnı bilemeyecek kadar saçmalıyor.

Kürd halkının değerlerinden uzak PKK ve basını, tıpkı kemalistlerin gazetesi Cumhuriyet gibi yaptığı haberlerle gülünç duruma düşüyor. Van'da AK Parti belediye başkan adayının karşılanmasında Kelime-i Tewhid bayraklarının taşınmasını, Hizbullah'ın bayrakları taşındı şeklinde vermesi bu kesimin İslam'a ve sembollerine ne kadar yabancı ve cahil olduklarını bir kez daha ortaya koydu. Bilindiği Kelime-i Tewhid bütün Müslümanların ortak sembolüdür.

Kemalistlerden aldıkları eğitimin sonucu olsa gerek, tıpkı Cumhuriyet Gazetesinin "bu sene Hac Kurban Bayramına denk geldi" şeklinde kendilerini rezil eden haber gibi, PKK'nin haber ajansı ANF de, Kelime-i Tewhid bayrağını "Hizbullah'ın bayrağı" şeklinde vererek, Tewhid bayrağının Müslümanların ortak değeri olduğunu bilemeyecek kadar cahil olduğunu gösterdi. Marksizm ve Kemalizm'den etkilenenlerin cehaleti bir noktaya kadar mazur görülebilirse de, peşlerinden giden Müslüman Kürtlerin bunları nasıl tolere ettikleri düşündürücüdür.

İşte PKK'nin sapla samanı birbirine karıştıran ajansı ANF'nin söz konusu haberi...

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar için Van'da düzenlenen karşılama mitinginde Hizbullah gösterilerinde taşınan bayraklar açıldı.

Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Baba yadigarı' diyerek Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak tanıttığı ve daha önce El-Kaide üyesi olduğu iddiasıyla bir süre cezaevinde kalan Osman Nuri Gülaçar bir mitingle karşılandı.

Mitinge katılımın yoğun olması için AKP Van İl Örgütü tarafından günlerdir yürütülen çalışmalara rağmen katılımın oldukça düşük olması dikkat çekti.

Mitingde en çok dikkat çeken Hizbullah bayraklarının açılması oldu. Mitingde Türkiye, AKP ve Hizbullah gösterilerinde kullanılan bayraklar birlikte açıldı.

Eski AKP Van İl Başkanı Ebubekir Gülaçar’ın oğlu olan Osman Nuri Gülaçar, 15 Ekim 2009 tarihinde Van polisi tarafından El Kaide’ye yönelik düzenlenen operasyonda 16 şüpheli ile birlikte gözaltına alınmıştı. Bunlar arasında Osman Nuri Gülaçar ile birlikte 3’ü tutuklanmıştı.

"El Kaide yapılanmasının Van'daki sorumlusu" olarak  tutuklanan Gülaçar, iki ay cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmişti.  Gülaçar, yargılandığı Van 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde 7 ay önce karara bağlanan davada beraat ettirilmişti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler