ANF=Yalanda sınır yoktur

ANF=Yalanda sınır yoktur

Lice'deki olayı yine akıllara durgunluk verecek şekilde çarpıttı!

 

PKK'nin yalanda sınır tanımayan ajansı ANF, Lice'de HÜDA PAR heyetinin, parti broşürlerini dağıtırken PKK/BDP'lilerin taşlı, satırlı saldırıya uğramasını yine çarpıtarak ve olayı tam tersi bir şekilde yansıtıp "HÜDA PAR yine halka saldırdı" şeklinde vermesi pes dedirtti.

 

Parti propagandası yapan HÜDA PAR heyetinin Lice gibi bir yerde, etrafa saldıran saldırgan olarak gösterilmesi, bu yalan makinası ajansın ne kadar pespaye ve sahtekar bir zihniyette olduğunu bir kez daha gösterdi.

Kendilerinden başka hiç bir gücün Kürdistan'da mücadele etmesini ve siyaset yapmasını hazmedemeyen bu zombi kafalı magandaların, kudurmuş bir şekilde yine halka saldırması, Kürd halkını korkutup sindirerek daha önceleri yaptıkları gibi yine zorla oy almak için başvurdukları bir yöntem olduğu değerlendirmesi yapılmaktadır.

Bir rant alanı haline getirdikleri belediyelerin ellerinden çıkması korkusu yaşayan ve şimdiye kadar halka en ufak bir hizmet götürmeyen, Kürd halkının düşmanı bu mafyavari çetelerin, Kürtler arasında yine çatışma ortamı oluşturup birbirine düşürerek kendi hegemonyalarını sürdürme peşinde oldukları aşikardır.

ANF isimli yalan makinesinin ibret verici haberi…!

 

HÜDA-PAR yine halka saldırdı

 

Amed'in Lice ilçesinde HÜDA-PAR'lı bir grup halka balta, satır ve sopalarla saldırırken, HÜDA-PAR'lılara ait bir aracın içinde çok sayıda silah bulundu.

Alınan bilgilere göre, Lice ilçesinde akşam saatlerinde bir grup HÜDA-PAR’lının bulunduğu araç konvoyu ilçe merkezine girdi. Konvoydaki kişiler, çarşı merkezindeki esnaflara ve BDP ilçe binası önündeki partililere sözlü tacizde bulundu.

İlçe sakinlerinin tepkisi üzerine HÜDA-PAR'lılar balta, satır ve sopalarla halka saldırdı. Saldırılarda 2 kişinin yaralandığı bildirildi. Olaylara müdahale eden polis, sık sık anons yaparken, HÜDA-PAR'lı grubun ilçeden çıkarıldığı öğrenildi. Olay yerinde kalan araçlarda ise çok sayıda silahın bulunduğu bildirildi. Halkın bekleyişi sürerken, BDP Amed İl Eş Başkanı Zübeyde Zümrüt Başkanlığında bir heyet Lice’ye gitti.

Olayı doğrulayan Zümrüt, “İlçe başkanımızla görüştüm HÜDA-PAR’lılar halka satır ve bıçakla saldırıda bulunmuşı. 2 yaralımız var. İlçede gerginlik devam ediyor” dedi.

 BDP Büyükşehir Belediye Eş Başkan adayları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın da  Lice'ye hareket ettiği belirtildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.