Ankara'da mahşeri kalabalık siyonist terörü lanetledi

Ankara'da mahşeri kalabalık siyonist terörü lanetledi

Siyonist işgal rejiminin Mescid-i Aksa'da ibadet eden Müslümanlara yönelik saldırıları, Başkent Ankara'da düzenlenen yürüyüşle protesto edildi.

İşgalci Yahudilerin saldırılarını kınamak ve Filistinlilere destek vermek isteyen Ankaralılar, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) önünde toplanarak "Kahrolsun israil", "HAMAS'a selam direnişe devam", "Canımız kanımız sana feda Ey Aksa", "Avrupa Birliği değil İslam Birliği" gibi sloganlar atılarak terör çetesine lanetler yağdırdı.

On binlerin katılım gösterdiği protesto yürüyüşü, saat 22.00'de TBMM'den başlanarak sloganlar eşliğinden siyonist işgalcilerin Ankara'daki büyükelçilik konutu önüne kadar devam etti. Büyükelçilik konutu önünde toplanan halk, siyonist işgal çetesine lanet yağdırdı. Sloganlar atan kalabalık Filistinlilere dualar etti.

İşgal çetesinin büyükelçilik konutu önünde gerçekleştirilen basın açıklamasını Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın okudu.

"Mescid-i Aksa'dan siyonist barbarları defetmek için ter dökmeyen bizden değildir"

Açıklamasında, "Mescid-i Aksa özgürleşmeden insanlık özgürleşemez!" diyen Yalçın, "Siyonist zulüm, israil denen zalim, ırkçı Yahudi vahşeti bir ulusa, bir ümmete böyle ölmeyi unutturdu… Filistin, saldırı altında… Filistin, işgal atlında… Filistin, zulme maruz… Filistin, zalim elinde. 'Komşusu açken tok yatan bizden değil' iken komşusu zulüm altında iken hiçbir şey yokmuş gibi yatan bizden olabilir mi? Aksa'da huzur yokken gözüne uyku giren bizden değildir. İşgale tepki vermeyen, bizden değildir. Vahşete son vermek için söz söylemeyen, bizden değildir. Mescid-i Aksa'dan siyonist barbarları defetmek için ter dökmeyen bizden değildir." dedi.

"Soysuz siyonizme devlet diyenlerin yüzüne tüküreceğiz"

Siyonistlerin işgaliyle birlikte dünyanın kirli düzenine de karşı çıkmak gerektiğini ifade eden Yalçın, "israil vahşetiyle birlikte sömürü zihniyetine de son vermek için direnmek gerek. Biz biliyoruz ki; ABD ve sistemin egemenleri, israilin kan değirmenine su taşıyor. Biz biliyoruz ki; küresel medya ağı da uluslararası kuruluş kulvarı da uluslararası hukuku yalanı da israile karşı üç maymunu oynarken, israil için güç kaynağı haline geliyor. Biz susmazsak, biz vazgeçmezsek, biz direnmeye devam edersek, biz hep birlikte söz söylersek… israil yıkılacak, Filistin kurtulacak. Siyonizm de işgal de zulüm de bitecek. israil, Mescid-i Aksa'da yıkılışına yürüyor. israil, Mescid-i Aksa'da yok oluşuna yürüyor. israilin yıkılışını da, enkazını da göreceğiz. israile ses çıkarmayan, vahşete söz söylemeyenlerin, soysuz siyonizme devlet diyenlerin yüzüne tüküreceğiz." ifadelerini kullandı.

"Mescid-i Aksa'da yaptıkları, yaşattıkları zulüm israilin sonu olacak"

Yalçın, "israil yalan üzerine kurulmuştur. israil, Filistin'de talan üzerine kurulmuştur. Siyonist rejimin yalan ve talan düzenini yeneceğiz ve bitireceğiz. Bunu imanımızın gereği sayıyor ve biliyoruz. Kimileri, gücün oluşturduğu anaforda bunu göremeyebilir, korkabilir, susabilir, pusabilir. Biz korkmadan, pusmadan, yılmadan, yorulmadan haykırıcağız. Çünkü, biz zulmün ebet müddet sürmeyeceğine ve zulümle abat olunamayacağına iman etmişiz. Filistin'de, sırtını teknolojiye dayamış küresel Ebrehe'nin fillerine karşı taşla sapanla direnen Ebabillerin galip geleceğini göreceğiz hep birlikte. Biz, o ebabillerin tarafındayız, Ebrehenin karşısındayız, Biz biliyoruz ki; israil, asırlarca sâri getto kültürüyle o bölgede hep düşman üreterek var olmaktadır. Evet, israil, korkularının esiridir. Ve israil, holokost endüstrisinden beslenen lobilerin esiri olduğu için şiddeti politikalarının merkezine koymuştur. Tam da bu yüzden diyoruz ki; Mescid-i Aksa'da yaptıkları, yaşattıkları israilin sonu olacak. Kudüs'te ürettiği diplomatik vahşet, Filistin'in bütününe yayılmış siyonist cinnet, Filistinli kardeşlerimize yönelik ırkçı Yahudi vahşet, israil için yolun sonudur, sonun başlangıcıdır." ifadelerine yer verdi.

"Mescid-i Aksa ruhumuz, Kudüs onurumuz, Filistin mücadelesi gururumuzdur"

Açıklamasının sonunda Yalçın, "Son olarak İslam İşbirliği Teşkilatı ve üye ülkelerin bütünü istisnasız olarak israil ile diplomatik, siyasi, ticari bütün iş ve işlemleri sona erdirmelidir. Bu karara uymayan ülkelerin teşkilat üyeliği sona erdirilmelidir. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu da Güvenlik Konseyi de israilin tavrını kınamalı ve tekrarı halinde uluslararası kesin ve keskin yaptırım kararı alarak uygulamalıdır. Türkiye, Filistin halkının kendisine olan güveninin gereğini yerine getirmeli ve israil ile her tür ilişki ve iletişimi Mescid-i Aksa'daki tavrını bitirinceye kadar sona erdirmelidir. Türkiye'nin şirketleri, holdingleri, sivil toplum kuruluşları israil veya yanlısı yapılarla ticari, siyasi ve kültürel bütün ilişkilerini sona erdirmelidir. israil, Filistin'den çaldığı toprakları geri vermeli, Kudüs'ü bütünüyle terk etmeli, yerleşim görünümlü işgal çabalarını sona erdirmeli, Filistinli kardeşlerimizin can ve mal kayıpları için tazminat ödemeli ve bölgeyi en kısa sürede terk etmelidir. Mescid-i Aksa saldırılarını Filistin işgalini örten perde olarak kullanan İsrailin tezgahına gelinmemelidir. Sondan önceki söz, Mescid-i Aksa'dan, Kudüs'ten, Filistin'den tam olarak çıkmadığı sürece israil teröristtir, vahşidir ve canidir. Ve son söz şunu herkes bilsin ve tarih yazsın ki; Mescid-i Aksa'ya yönelik kirli ve kanlı hamlesiyle israil yıkılmayı da yok olmayı da hak etti. israil yıkılacak ve Filistin kurtulacak. Yaşasın Filistin, Yaşasın Kudüs, Yaşasın Aksa. Mescid-i Aksa ruhumuz, Kudüs onurumuz, Filistin mücadelesi gururumuzdur." dedi.

Program Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir'in yaptığı dua ile son buldu. 


Ankara'da mahşeri kalabalık siyonist terörü lanetledi

Ankara'da mahşeri kalabalık siyonist terörü lanetledi

Ankara'da mahşeri kalabalık siyonist terörü lanetledi

Ankara'da mahşeri kalabalık siyonist terörü lanetledi

Ankara'da mahşeri kalabalık siyonist terörü lanetledi

Ankara'da mahşeri kalabalık siyonist terörü lanetledi

Ankara'da mahşeri kalabalık siyonist terörü lanetledi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler