Antalya'da on binler kutlu sevdaya durdu

Antalya'da on binler kutlu sevdaya durdu

Antalya'da Peygamber Sevdalıları Platformu'na bağlı Umut-Der tarafından düzenlenen Kutlu doğum etkinliğine on binlerce peygamber sevdalısı katıldı.

ANTALYA - Peygamber Sevdalıları Platformu'na üye derneklerden Antalya Umut-Der tarafından düzenlenen kutlu doğum etkinliğine on binlerce peygamber aşığı iştirak etti.

 

Antalyalı peygamber sevdalılarının yoğun ilgi gösterdiği program, Hafız Mehmet Yıldız'ın Kur'"an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

 

Etkinliğe İzmir'den katılan Grup Şüheda'nın okuduğu ilahilerin ardından konuşan Molla Nizamettin Yalçın, Hz. Adem'den Hz. Muhammed'e bütün peygamberlerin hayatlarından örnek verdi.

 

Molla Nizamettin, peygamberlerin boş yere sıkıntı çekmediklerini, bir amaç ve gayelerinin olduğunu belirterek, "İşkence ve çilelere rağmen yılmadan İslam'ı anlatmaya devam etmişlerdir" dedi.

 

Programa Konya'dan katılan Grup Davet, peygamber efendimiz (sav) adına bestelenen ilahileri seslendirerek katılımcılara coşkulu anlar yaşattı.



Etkinliğin diğer konuşmacısı olan Mehmet Akgül hoca, bütün dünyanın Hz. Muhammed'e (sav) muhtaç olduğunu, onun yaşam modeli ile kurtuluşa ereceğini belirterek, Peygamber efendimizi okumak, anlamak ve yaşamak gerektiğini vurguladı.

 

Antalya Umut İlahi Grubu'nun okuduğu ilahilerin ardından, Önay Boz hocanın
yaptığı dua ile program sona erdi. (Şahabettin Şimşek - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.