Antalya'da terör çetesi lanetlendi

Antalya'da terör çetesi lanetlendi

Emperyalist ABD’nin Kudüs'ü işgalcilerin "başkenti" olarak tanıma kararı, Antalya'daki islami STK'lar tarafından düzenlenen yürüyüş ve basın açıklamasıyla telin edildi.

Antalya Merkez Muratpaşa Camii'nde ikindi namazından sonra İslami STK'ların ortak düzenlediği basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasında Kudüs'ü hedef alan işgalci terör çetesi lanetlendi.

Açıklamada, İslam dünyasının dağınıklığından istifade edilip, zelil kılınmak istendiğine dikkat çekilerek, Kudüs'ün Müslümanların olduğuna vurgu yapıldı. Hükümete de çağrıda bulunulan açıklamada, Türkiye'nin ABD, NATO ve işgal çetesiyle ilişkilerin kesilmesinin altı çizildi.

Yapılan basın açıklamasında, "9 Aralık 2017. Kudüs'ümüzün düştüğü 9 Aralık 2017'nin tam 100'üncü yılı. Bu gün tesadüfi bir gün değil, bu gün planlı bir gün. Bizlere meydan okuyanların, posta koymak isteyenlerin bilinçlice seçtikleri bir gün. Bu gün İslam dünyasının dağınıklığından istifade edilip, zelil kılınmak istendiği, alay edilmek istendiği bir gün." denildi.

"Kudüs, ilk kıblemiz, kalbimizin ilk başkentidir"

İşgalci terör çetesinin bir devlet olarak tanınamayacağına vurgu yapılan açıklamada, "Ey israil, biz seni işgalci olarak bilir, devlet olarak tanımayız, tanımadık, tanımayacağız! Ama kendi iddiana göre 'bağımsız bir devlet'sin ama başkentinin neresi olacağını kendin değil de, dünyanın öbür ucundaki ABD adında bir başka ülke ilan ediyor? Bu demektir ki ABD Evangelistlerle ittifak halindeki siz siyonist Yahudilerin yönettiği kukla bir devlettir. Demek ki ABD eşittir israilmiş. Aralarında fark yokmuş. Artık ABD halkı, israilin başkentinin Washington olduğunu idrak etmeli. Etrafı mübarek kılınan', ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'yı bağrında barındıran Kudüs, bırakın israilin başkenti olmasını, Filistinlilere bile ait değildir! Kudüs, İslam'ındır. Kudüs, insanlığındır. Kudüs, ilk kıblemiz, kalbimizin ilk başkentidir. Kudüs, dünya barışının düğüm noktasıdır. Bu emanet iyilere, erdemlilere verilmiştir, ahlaksızlara, katil sürüsüne değil." ifadeleri kullanıldı.

"Sizin ahlak seviyeniz nedir ki böylesine mübarek ve muhterem bir kutsal mekâna sahip çıkmak istersiniz?"

"Siz O mekânı neyinizle hak ettiğinizi düşünürsünüz?" denilen açıklamada, şunlar belirtildi: "Ey ABD ve onun çoban köpeği israil, buradan size sesleniyoruz. Siz Kudüs'ü başkent edinmekle orası başkentiniz olur mu sanırsınız? Başkenti öyle lafla olan biten bir şey mi bilirsiniz? Başkent önce yüreklerde başlar, O'nun acısı, sızısı önce yüreklerde coşar. Mekânlar sahiplerine göre değer kazanır. Siz O mekânı neyinizle hak ettiğinizi düşünürsünüz? Ahlakınızla mı, adaletinizle mi, takvanızla mı? Sizin ahlak seviyeniz nedir ki böylesine mübarek ve muhterem bir kutsal mekâna sahip çıkmak istersiniz? Peygamberlerden sonra hangi dönemde insanlar sizden adalet ve merhamet gördü? Başkenti başkent yapan içindeki yaşayanlarıdır, taşı toprağı değildir. Irkı hiç değildir. Irkı olsaydı Allah Nuh (as)'ın oğlunu suda boğar mıydı, Lut ve Nuh (as)'ın karısını helak eder miydi?"

"Bölgeye barış ve huzurun gelmesinin tek yolu Kudüs'ün tekrar Müslümanlarca idare olunmasından geçmektedir"

"Bizim için mübarek kılınmış topraklarda, mübarek kılınmış bir şehirde ve mübarek kılınmış bir mabette siz küstah israillilerin, silahlı unsurlarınızın kanlı ve kirli postalları ile dolaşması ve silahlarınızın gölgesinde ibadet etmek, bizim için en aşağılık bir davranıştır." denilen açıklamada, bir ırkın üstünlüğünü ve seçilmişliğini iddia eden siyonistlerin insanlığa getireceği ancak ve ancak köle düzeni olacağına dikkat çekilerek, şunlar kaydedildi:

"Sen tertemiz Kudüs'ümüzü alıp başkent edinmekle, sadece tecavüz edeceğini bilmez misin? Bölgeye barış ve huzurun gelmesinin tek yolu Kudüs'ün tekrar Müslümanlarca idare olunmasından geçmektedir. Hazreti Davut'un Kudüs'e hâkimiyeti insanlığa saadet getirmiştir. Hazreti Süleyman'ın Kudüs'e hâkimiyeti insanlığa huzur getirmiştir. Hazreti Ömer Kudüs'ü fethetmiş ve oradaki tüm insanların can ve mal emniyeti sağlamış, bölgeye huzur ve saadet getirmiştir. Selahaddin Eyyubi Kudüs'ü yeniden fethetmiş ve aynı şekilde oradaki tüm insanların her türlü hakkını teminat altına almıştır. Oysa aynı Kudüs Haçlı ordularınca işgal edildiğinde Sapkın Hıristiyanlar şehirde Müslüman ve Yahudi katliamı yapmışlardır. Aynı şekilde Kudüs, siz Siyonist Yahudilerin eline geçtiğinde ise Müslüman ve Hıristiyan katliamı yaptınız. Tarihin hangi döneminde insanlık sizin yönetiminizde memnun kaldı? Kendi dışınızdakilere zulmedeceğinizi, kendi ırkdaşınızı kayıracağınızı bilmeyiz mi sanırsınız? Siz sapmış ve Allah'ın gazabına uğramışlarla beraber yürümenin insanlığa bir faydası yoktur. Biz sizleri çok iyi tanıyoruz, tarihin sayfaları sizin ihanetlerinizle doludur. Bırakın bizim peygamberimize yaptığınız ihanetleri, kendi peygamberlerinizi öldürmeniz, satmanız bizim için yeterli sebeplerdir. Siz asla bu toprakları hak edecek bir millet değilsiniz. Sizi bırakın insan yerine koymak ancak bizim gözümüzde maymun ve domuz hükmünde olabilirsiniz."

"Terör sevici ABD'ye, kukla NATO'ya, terör devleti siyon Nazi israile hayır diyelim"

İşgalci çete ile ilişkilerin kesilmesi çağrısında bulunulan açıklamada, şunlar ifade edildi: "Sizinle daha görülmemiş hesabımız var, Mavi Marmara'daki şehit ve gazilerimizin hesabı görmedik. Şeyh Ahmet Yasin'in hesabını görmedik, Şehit Rantisi'nin hesabını görmedik. Bunların hesabını size biir biir soracağız Allah'ın izniyle. O günler gelecek, siz de göreceksiniz. Şunu da bilin artık: Siz şeytani güçler her havladığınızda, her düğmeye bastığınızda feryat etmeyi bırakıp, yapılması gerekeni zamanında yapmayı kendimize şiar edineceğiz. Bunu önce kendimize öğreteceğiz, sonra da yöneticilerimizden isteyeceğiz. Hükümete buradan çağrıda bulunuyoruz: Terör sevici ABD'ye, kukla NATO'ya, terör devleti siyon Nazi israile hayır diyelim. Türkiye NATO'nun askeri kanadından çekilsin, savunma sistemini NATO'nun hantal standartlarından kurtarsın. İncirlik, Konya ve benzeri üslerdeki yabancı askerler derhal sınır dışı edilsin. Malatya Kürecik'teki radar kapatılsın. Türk hava sahası hala devam ediyorsa terör devleti israilin tüm uçuşlarına kapatılsın. Filistin devleti ile anlaşarak, kardeşlerimizin güvenliği için Kudüs'e ortak İslam ordusu gönderilsin."

Yapılan basın açıklamasından sonra tekbirler, sloganlar eşliğinde kapalı yolda yürüyüş gerçekleştirildi. (İLKHA)










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.