Antalya'da ve 17 ilçesinde okullar tatil

Antalya'da ve 17 ilçesinde okullar tatil

Antalya merkezde ve 17 ilçede okullar tatil edildi. Kamudaki engelliler de izinli.

ANTALYA- Meteorolojik veriler dikkate alınarak Antalya'da ve 17 ilçesinde okulların bir gün süreyle tatil edildiği açıklandı. Meteoroloji'den Antalyalılara, ''Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın" uyarısı da yapıldı. 

Antalya Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, yarın yoğun yağış ve fırtınanın beklendiği belirtildi.

Açıklamada, meteorolojik veriler nedeniyle Elmalı ile Korkuteli ilçeleri hariç, Antalya merkez ve 17 ilçede, ilk-orta dereceli okulların bir gün süreyle tatil edildiği bildirildi.

Engellilere ve Hamilelere de İzin

Yazılı açıklamada, kamuda çalışan engelli ve hamilelerin birim amirlerince değerlendirilmek üzere idari izinli sayılmalarının uygun görüldüğü bildirildi.

"Zorunlu Olmadıkça Dışarı Çıkmayın"

Bu arada Antalya Meteoroloji 4. Bölge Müdürü Necip Doğan, ''Vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamasını istiyoruz'' dedi.

Necip Doğan, yaptığı açıklamada, akşam başlayan yağışın yarın sabah saatlerinde artacağını söyledi.

Kentte yarın öğleye doğru yağışla birlikte 50-60 kilometre hıza ulaşacak fırtına beklediklerini belirten Doğan, ''Yağış miktarı ve fırtına daha da artabilir. Antalya merkez ve ilçelerinde lokal olarak sıkıntılar yaşanabilir. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için okulların tatil edilmesini tavsiye ettik'' diye konuştu.

Elmalı ve Korkuteli dışındaki diğer ilçelerde sel, hortum ve su taşkını gibi risklerin bulunduğunu dile getiren Doğan, ''Vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamasını istiyoruz'' uyarısında bulundu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.