Arınç'tan 10. Yıl Marşı tepkisi

Arınç'tan 10. Yıl Marşı tepkisi

Manisa'da Yuntdağlılar Kültür, Turizm ve Sanat Festivali'ne katılan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, festivalin 10. Yıl Marşıyla başlamasına tepki göstererek, "Mehter Marşı'yla başlasak daha anlamlı olurdu" de

MANİSA - Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa Yuntdağlılar Yardımlaşma Kültür ve Turizm Derneği tarafından düzenlenen, 7. Yuntdağlılar Kültür, Turizm ve Sanat Festivali'ne katıldı.

 

Burada konuşan Arınç, festivalin 10. Yıl Marşıyla başlamasına tepki göstererek, "10'uncu Yıl Marşı yerine, Mehter Marşı'yla başlasak daha anlamlı olurdu. Festivale gelemeyenlere ismen teşekkür edilir. Ama doğrusu, önce buraya gelen milletvekillerinin ismini okuyup teşekkür etmek lazım. Programda Mehter Takımı da son sıraya yazılmış. Bugünkü bazı eksik ve kusurları şimdilik görmezden gelelim. Şu güzellikler her şeyin üstünü örttü" dedi.

 

Hilali'ye Eğitim Vakfında 56 hafız icazet aldı

Arınç daha sonra, Manisa’nın Akhisar ilçesinde Hilaliye Kur’an Kursu’nda eğitim gören 56 hafızın icazet törenine katıldı.

 

Hilal Camisi'nde gerçekleştirilen törende Arınç, duygulu anlar yaşadı. Hafız olan gençleri ve yakınlarını tebrik eden Arınç, Hilaliye Eğitim Vakfı Kurucusu Şahin Hoca Efendiden söz etti. Şahin Hoca Efendiyi hayattayken tanıyan bahtiyar insanlardan biri olduğunu kaydeden Arınç, kendisinin Akhisar'da çok güzel hizmetlere vesile olduğunu söyledi.

 

Arınç daha sonra, Hilaliye Eğitim Vakfının yeni binasının temel atma törenine geçti.  (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.