Artuklu Belediyesi giriş tabelası yenilendi

Artuklu Belediyesi giriş tabelası yenilendi

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, belediye hizmet binası tabelasının eskimesi nedeniyle yenilendiğini ve eskisi gibi dört dilde yerine asıldığını kaydetti.

Artuklu Belediyesi hizmet binası girişinde yer alan 4 dilli giriş tabelası eskimesi ve kötü görüntü teşkil etmesi nedeniyle yenilendi. Artuklu’nun manevi iklimine uygun olan 4 dilli Artuklu Belediyesi tabelası yenilenmiş haliyle beğeni kazandı. 2 gün gibi kısa sürede tamamlanan tabela yeniden belediye girişine asıldı.

“Kötü görünüyordu”

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “İlçemizin ruhuna uygun olarak asılı bulunan hizmet binamız girişindeki tabelamız daha da güzelleşti.” dedi.

Tutaşı, “Göreve geldiğimizden bu yana yoğun bir şekilde çalışıyor ve ilçemizin yaşanabilir olması hedefiyle elimizden geleni yapıyoruz. Bu düşünceler ile 6 ay içinde başarılı çalışmalar yaptık. Göreve gelmemizin akabinde giriş tabelamızın da deforme olduğunu ve kötü göründüğünün farkına vardık. Bu nedenle tabelamızı yenileme kararı aldık. Bu düşüncemizi belediye meclis üyelerimizle de paylaşarak çalışmaları başlattık.” diye konuştu.

“Huzuru bozmak isteyenlere prim vermeyeceğiz”

Yeni haliyle Artuklu’ya yakışan bir tabela olduğunu aktaran Tutaşı, “İlçemizde Türkçe, Kürtçe, Arapça ve Süryanice konuşulmaktadır. Bu diller asırlarca kardeşliğin sembolü olmuş ve ilçemizi dünyaya örnek olarak göstermiştir. Bu durum bizim belediye tabelamızda da mevcuttur. Biz bu hassasiyeti taşıyan bir kurum olarak tabelamızı daha güzel hale getirdik. Bu hassasiyetimizi her zaman koruyacağız. Güzel bayrağımızın altında her zaman huzur ve kardeşlik içinde olmaya devam edeceğiz. Bu huzuru bozmak isteyenlere de prim tanımayacağız.” ifadesini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler