Artuklu Belediyesinden ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı

Artuklu Belediyesinden ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı

Mardin Artuklu Belediyesi, “Sosyal Belediyecilik” projesi kapsamında yardıma muhtaç ailelere gıda yardımında bulundu.

Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk’ün talimatıyla, ilçe sınırları içinde bulunan yardıma muhtaç aileler, belediye ekipleri tarafından tespit edilerek, gıda kolisi ulaştırıldı.

Belediye ekipleri, “Sevgi paketlerinizle kapınızdayız” sloganıyla yaptıkları yardımları, mahalle muhtarları aracılığıyla gerçekleştiriyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, Artuklu ilçesinde yaşayan her ihtiyaç sahibine ulaşmaya çalıştıklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Bu konu bizim en hassas noktamızdır. Bu nedenle çalışmalarımızı titizlikle yürütüyor, ilçemizin dört bir tarafındaki ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya gayret ediyoruz. Sosyal belediyeciliğin temel taşı olduğuna inandığım, yaşlı, dezavantajlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elinin uzatılması, kendilerine şefkatle ve sevgiyle muamele edilmesi konusu belediyelerin asli görevi olmalıdır. Bu vatandaşlarımız, her koşulda, belediyelerinin kendilerini yalnız bırakmayacağını ve yanlarında olduğunu hissetmelidir. Bu konuda mahalle muhtarlarımızın da desteğini alarak gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşıyoruz. Bu kapsamda 27 mahallemizin muhtarına ulaştırılmak üzere 1205 gıda paketi hazırlandı ve kendilerine teslim edildi.”

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler