Artuklu Belediyesinin mahalle konakları açıldı

Artuklu Belediyesinin mahalle konakları açıldı

Artuklu Belediyesinin kadınlara yönelik uygulamaya başladığı projeler arasında bulunan "Mahalle Konakları" Projesi pandemi kurallarına uygun şekilde vatandaşların hizmetine sunmaya başladı.

Artuklu Belediyesinin ARMEK kapsamında kadınlara yönelik uygulamaya başladığı başarılı projeler arasında bulunan "Mahalle Konakları", dünyada etkisini gösteren salgın yüzünden evlerinde bulunan vatandaşlara nefes oldu.

Konaklarda çocuk oyun grubu, tığ ve şiş örücülüğü, el sanatı, geleneksel el nakışları kursu ve kadın model uygulamaları kursları salgın kuralları çerçevesinde hizmet vermeye başladı.

Açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “Amacımız ARMEK ile mahalle konaklarımız kadınlarımızın ve çocuklarımızın hak ettikleri yere gelmesidir.  İlçemizde mahalle konaklarımız aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Özellikle kadınlarımız ve gençlerimiz için konaklarımız önemli bir fayda sağlamaktadır. Konaklarımız kadınlarımızın mesleki kabiliyetlerini ortaya çıkarmakla beraber, ev ekonomilerine katkı sağlamaktadır.” dedi. 


Artuklu Belediyesinin mahalle konakları açıldı

Artuklu Belediyesinin mahalle konakları açıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.