Artuklu’da 17 adet spor tesisi daha yapılacak

Artuklu’da 17 adet spor tesisi daha yapılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nın katkısıyla Artuklu Belediyesi tarafından ilçede 17 adet spor tesisi kurulması için protokol imzalandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yapılan protokolde Artuklu ilçesinde 5 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 5 adet basketbol ve voleybol sahası, 5 adet tenis kortu, 1 adet çok amaçlı spor salonu, 1 adet salonlu Gençlik Merkezi yapılacak.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Artuklu İlçesi Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nın katkısıyla Artuklu Belediyesi tarafından ilçede 17 adet spor tesisi kurulması için protokol imzalandıklarını söyledi.

Tutaşı, “Daha önce Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nın katkısıyla yapılan 10 halı saha ile 1 adet yarı olimpik kapalı yüzme havuzunu gençlerin hizmetine sunduk. Şimdi de Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı yapılan protokolde Artuklu ilçesinde 5 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 5 adet basketbol ve voleybol sahası, 5 adet tenis kortu, 1 adet çok amaçlı spor salonu, 1 adet salonlu Gençlik Merkezini Mardin halkının hizmetine sunmak için çalışmalara başlıyoruz.” dedi.


Artuklu’da 17 adet spor tesisi daha yapılacak

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler