Artuklu’da cadde ve sokaklar asfaltlanıyor

Artuklu’da cadde ve sokaklar asfaltlanıyor

​Artuklu Belediyesi, ‘Cadde ve Sokak Sağlıklaştırma Projesi’ kapsamında yolları asfaltlamaya başladı.

Mardin merkez Artuklu ilçesinde doğalgaz ve elektrik altyapı çalışmalarının bittiği cadde ve sokaklar Artuklu Belediyesi tarafından asfaltlanmaya başladı.

Cadde ve sokakların asfaltlanması için Mardin Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Artuklu Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Cadde ve Sokak Sağlıklaştırma Projesi’, ilk olarak Yenişehir Mahallesi’nde uygulamaya sokularak altyapı çalışması biten 10 kilometrelik yol, belediye ekiplerince asfaltlanmaya başladı.

Asfalt dökümüne başlayan Artuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından, aydınlatma, peyzaj, yeşillendirme ve kaldırım yenileme gibi üst yapı faaliyetlerine başlayacak.

Konuya ilişkin gazetecilere bilgi veren Mardin Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, kentte çevreye ve yerel değerlere saygılı çalışmaların yapıldığını vurguladı.

Kaymakam Öztürk, “Cadde ve Sokak Sağlıklaştırma Projesi, Artuklu ilçemizde hedeflediğimiz noktaya giden yolda önemli bir basamaktı. Alt yapı ve üst yapı problemlerini tamamen ortadan kaldıracak projeyi hayata geçirebilmemiz için maddi ve manevi konularda bizleri cesaretlendiren Sayın Valimiz/Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Yaman, projenin her aşamasında yanımızda oldu. Trafiğin akışını ve yaya geçişlerini olumsuz etkilememek için doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı tüm bölgelere sırasıyla girecek olan ekiplerimizin özverisi ve gayretiyle Artuklu yepyeni bir çehre kazanacak.” dedi.

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.