Asfaltlama çalışması yapan kamyon çöken yola düştü

Asfaltlama çalışması yapan kamyon çöken yola düştü

​Batman’ın Kozluk ilçesinde asfaltlama çalışması yapan kamyon çöken yola düştü.

Batman Kozluk (Hazo) ilçesi Değirmendere Mahallesi'nde asfaltlama çalışmasında bulunan bir kamyon yolun çökmesi sonucu yan yattı.

Olay bugün akşam saatlerinde Kozluk Değirmendere Mahallesi'nde meydana geldi. Asfalt zifti taşıyan 65 NV 988 plakalı kamyon, belediyenin daha önceden altyapı çalışması yaptığı yolun çökmesi sonucu yan yattı.

Altyapı çalışması için boru döşemelerinden sonra gereği gibi bastırılmayıp kapatılmayan yolda çöken kamyon yolu bir süre trafiğe kapattı.

Kamyon sürücüsü Mahfuz Arslan olayda yara almadan kurtulurken yolun trafiğe kapanmasından dolayı uzun araç kuyruklarının oluştuğu görüldü.

Vatandaşlar daha önceden yolda altyapı çalışması yapıldığını ve kazılan çukurların gereği gibi doldurulmadığından çökmenin meydana geldiğini belirttiler.

Aracın kurtarılması için çalışan belediye ekipleri dozerlerle kamyondaki zifti boşaltıp çöken kamyonu kurtarmaya çalıştılar.

İçi doldurulmamış çamur yola belediye tarafından pmt çekilmesine tepki gösteren Tosunpınar Mahallesi Muhtarı Eşref Tilki, "Belediye çamurun üstüne pmt çekiyor. Pmt olur mu çamurun üstüne? Bu yolda insanlar batıyor, araçlar hayli hayli batar. Belediye gelsin buna bir çözüm bulsun. Burası belediyenin sınırıdır. Gelsin çukurun içini malzeme doldursun. Çamurun üstüne pmt olur mu?’’ diyerek tepkisini dile getirdi.

İLKHA




















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler