ASİM Başkanı Eraslan: "Gazze için şehitler verdik vermeye de hazırız"

ASİM Başkanı Eraslan: "Gazze için şehitler verdik vermeye de hazırız"

Adana Sivil İnsiyatif Meclisi (ASİM) Başkanı Mahmut Eraslan, siyonist işgal rejiminin Filistin'deki saldırılarına dikkat çekmek için 3 gün boyunca Seyhan ilçesi Ulu Camii önünde resim sergisi açacaklarını belirtti.

Adana’daki 50’ye yakın STK’nın çatısı altında birleştiği ASİM, bünyesinde ki STK’larla birlikte kent meydanlarında Kudüs etkinlikleri yapmaya devam ediyor.

Kırılmadan ve eğilmeden, yorgunluk nedir bilmeden çalışacaklarını ifade eden ASİM Başkanı Mahmut Eraslan, 1948 yılından bu yana siyonizme karşı mücadele eden Filistinlilere her şart ve koşulda destek vereceklerini bildirdi.

Terör rejiminin 73 yıldır işgalini sürdürdüğünü aktaran Eraslan, Müslümanlar zulüm altında iken kendilerinin rahat duramayacağını söyledi.

2010 yılında yola çıkan ve terör rejimi tarafından saldırıya uğrayan Mavi Marmara gemisine yapılan müdahaleyi anımsatan Eraslan, söz konusu gemideki yaklaşık 500 kişinin farklı inançlara mensup olmasına rağmen Filistin için bir araya geldiğini hatırlattı.

Avrupa şehir merkezleri başta olmak üzere dünyanın hemen hemen her ülkesinde terör rejimine lanet, Filistinlilere destek mesajlarının verildiğini vurgulayan Eraslan, “Öfkemiz sapa sağlam bir şekilde dipdiridir. Bizler şehitler verdik vermeye de hazırız. Terör rejimi israile imanımızla kafa tutuyoruz. Tüm dernek, vakıf, cemaat ve yapılarla birlikte hareket ediyoruz. Filistin’e yardım ulaştıran hangi kurum olursa olsun onlara maddi destek vermeliyiz.” şeklinde konuştu.

Terör rejiminin ürettiği mallara boykot uygulanmasının söylendiğini aktaran Eraslan, “Sosyal medyayı etkin şekilde kullanalım. Terör rejimi algı yaparak HAMAS’ı suçluyor. Yaşanan zulümleri duyuralım ki terör rejiminin yalanları herkesçe daha iyi anlaşılsın. Batı, ikiyüzlü davranıyor. Filistin için ömrümüzün yettiği yere kadar mücadele edeceğiz. Hiçbir etkinliği hafife alıp küçümsemeyelim. İnanıyorsak galip gelecek olan biziz.” dedi.

“Katılımlarından dolayı HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir’e, DEVA Partisi İl Başkanı Ebubekir Yıldırım’a, Memur-Sen Şube Başkanı Mehmet Sezer’e ve diğer tüm STK’lara teşekkür ederim.” ifadelerini kullanan Eraslan, sergide yer alan resimleri katılımcılara tanıttı.


ASİM Başkanı Eraslan:

ASİM Başkanı Eraslan:

ASİM Başkanı Eraslan:

ASİM Başkanı Eraslan:

ASİM Başkanı Eraslan:

ASİM Başkanı Eraslan:

ASİM Başkanı Eraslan:

ASİM Başkanı Eraslan:

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.