ASİM, HÜDA PAR Adana İl Başkanlığını ziyaret etti

ASİM, HÜDA PAR Adana İl Başkanlığını ziyaret etti

Çatısı altında 50 sivil toplum kuruluşunu toplayan Adana Sivil İnisiyatif Meclisi (ASİM), HÜDA PAR Adana İl Başkanlığına seçilen Salih Demir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Adana İl Başkanlığı binasında gerçekleşen nezaket ziyaretinde genelde İslam dünyasında özelde ise Adana'daki mevcut sıkıntılar ele alındı.

Demir'e "Hayırlı olsun" ziyaretine giden ASİM Başkanı Mahmut Eraslan'a, Adana Siyer Araştırmaları Derneği Başkanı Sinan Konuk, Peygamber Sevdalıları Vakfı Adana Temsilcisi Orhan Erkuş, Güreş İhtisas Kulübü ve Taşıt Kooperatifi Başkanı Mustafa Uslu eşlik etti.

ASİM heyetini Adana İl Başkanı Demir, İl Yönetim Kurulu üyeleri Yılmaz Geçer, Yusuf Yaman ve Ayhan Kaya karşıladı.

Eraslan, Demir'e yeni görevinde başarı ve muvaffakiyetler dilerken, Adana ile ilgili sorun ve sıkıntıları dile getirdi.

Siyasilerin halk ve halkın sorunları ile iç içe olması gerektiğini ifade eden Eraslan, siyasi parti temsilcileri ve STK'ların periyodik olarak bir araya gelmesini ve bulundukları kentlerin sorunlarına istişare yoluyla çözüm bulmaları gerektiğini belirtti.

Demir ise makamında oturup sahalardan uzak bir başkan olmak istemediğini, halkın sıkıntılarını bürokrat ve yetkililere ileterek toplumun dertleri ile dertleneceklerini ifade etti.

HÜDA PAR'ın siyaset anlayışında birleştirici ve yapıcı bir duruş olduğunu aktaran Demir, ASİM heyetine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.