Avrupa Yetim-Der istişare toplantısı gerçekleştirdi

Avrupa Yetim-Der istişare toplantısı gerçekleştirdi

Avrupa'dan dünyaya yetim ve muhtaçların umudu olan Avrupa Yetim-Der, Almanya'daki gönüllü temsilcileriyle Wiesbaden şehrinde bir araya gelerek, yapılan ve yapılması planlanan hizmetlerle ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdi.

WİESBADEN – Başta Türkiye olmak üzere muhtaç durumdaki Dünya’nın dört bir yanında bulunan fakir ve yetimlere yönelik yapmış olduğu yardımlarla ismini duyuran Avrupa Yetim-Der, hizmet verimliliğinin arttırılması amacıyla, Almanya’nın Wiesbaden şehrinde temsilcileri ile  istişare toplantısı gerçekleştirdi.

 

Toplantı’da ana gündem 2014 yılı içerisinde yapılan ve önümüzdeki dönemlerde yapılması düşünülen faaliyetler üzerine istişarelerde bulunuldu. Gönüllü temsilciliklerin yaptıkları çalışmalar sırasında, karşılaştıkları durumların  da konuşulduğu toplantıda, yıl boyunca yapılan hizmetler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

 

“Önceliği aciliyete göre belirliyoruz”

 

Açılışı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı, kurumun Genel Başkanı Murat Korkut’un selamlama ve gündem maddeleri üzerine yaptığı konuşma ile devam etti. Korkut, yaptıkları yardımlarda, aciliyet durumunu göz önünde bulundurarak öncelik sıralamasının oluşturulduğunu belirterek, kurumun imkanları çerçevesinde ulaşabildikleri ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam edeceklerini ifade etti.

 

Yenilenen yüzüyle  internet sitesi  www.avrupayetimder.com   hakkında bilgilendirmede bulunan Korkut, yeni internet sitelerinde, yaptıkları faaliyetlerin detaylı olarak incelenebilir olduğunu ve online bağış sistemine, Almanca dil seçeneğinin  de eklendiğini açıkladı.

 

2014 yılı faaliyetleri değerlendirildi

 

Toplantıda, kurumun çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Ateş, 2014 yılı içerisinde yaptıkları faaliyetler başta olmak üzere, Ramazan dönemi yardımları, Kurban yardımları,  Afrika ülkeleri, Türkiye, Bosna Hersek gibi yerlerde yapılan yardımlarla ilgili temsilcilere geniş bilgilendirmede bulundu.

 

Sosyal Medya Uyarısı


Avrupa Yetim-Der adına Sosyal Medyada zaman zaman sahte hesapların olabileceği uyarısında bulunan Ateş, sosyal medyayla ilgili açıklamalarda bulundu. Ateş, kurumun www.avrupayetimder.com   internet sitesinde yayınlanan/yayınlanacak olan sosyal medya hesapları haricinde, resmi sosyal medya hesaplarının olmadığının altını çizerek, üye ve gönüllülerin bu konuda hassas olmaları gerektiğine vurgu yaptı.

 

Gönüllü Temsilcilerin bilfiil yaptıkları yardımlar esnasında karşılaştıkları durumları anlattıkları toplantıda, bütün temsilcilere söz hakkı verilerek, yapılan ve yapılacak hizmetler için görüş ve düşünceler üzerine değerlendirmeler yapıldı.  (Hamza Korkut – İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.