Avrupa Yetim-Der'den kurban kampanyası

Avrupa Yetim-Der'den kurban kampanyası

Avrupa Yetim-Der, "Kurbanlarımız Yetimlere Umut Olsun" sloganı ile kurban kampanyasını başlattı.

BERLİN - Merkezi Almanya'da bulunan İnternational Help Organization Pro Orphans (Avrupa Yetim Der), “Kurbanlarımız Yetimlere Umut Olsun" sloganı ile 2014 kurban kampanyasını başlattığını duyurdu.

Kurban kampanyasıyla ilgili açıklama yapan Avrupa Yetim Der Genel Başkanı Murat Korkut, “İnşallah yine hayırlı bir kampanya ile hayırseverler ile muhtaçlar arasında köprü olmak için kollarımızı sıvamış bulunmaktayız. "Kurbanlarımız Yetimlere Umut Olsun" sloganı ile başlattığımız kampanyayla Türkiye'deki ve diğer coğrafyalardaki ihtiyaç sahiplerine kurbanlarımızı ulaştırmayı hedeflemekteyiz.”dedi.

Bu yılki kurban fiyatlarının Türkiye ve Balkanlar için 180 Euro, Afrika ve Asya için 100 Euro olarak belirlendiğini söyleyen Korkut, “Hayırseverlerin yardım ve kurbanlarını, evlerine et girmeyen Türkiye, Gazze, Somali ve Arakan başta olmak üzere dünyanın her yerinde bulunan mustazaf, mağdur, yetim ve fakirlere ulaştırmaları konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz”ifadelerini kullandı.

Bu yılki Ramazan ayında hayırseverlerin bağışlamış olduğu yardımları; Türkiye'nin 22 farklı noktasında fakir, muhtaç, yetim ve mustazaflara ulaştırdıklarını hatırlatan Korkut, kurban kampanyası için kendilerine destek vermek isteyenlere iletişim bilgilerini şöyle aktardı:
Avrupa Yetim Der IBAN: DE50 6001 0070 0786 9127 08
BIC: PBNKDEFF
İletişim Adresleri: Pro-Waisen e.V. Gartenstr. 12 D - 79639 Grenzach-Wyhlen

Tel: 0049 157 73 97 58 18
info@avrupayetimder.com

www.avrupayetimder.com

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.