Avrupa Yetim Der’den Siirt’te giyim yardımı-foto

Avrupa Yetim Der’den Siirt’te giyim yardımı-foto

Ramazan ayında yardım çalışmalarına hız veren Avrupa Yetim-Der Siirt’te muhtaç ailelere giyim yardımında bulundu.

Merkezi Almanya’da bulunan Avrupa Yetim Der, Siirt’te muhtaç ailelere giyim yardımında bulundu.

Yapılan yardımlarla ilgili bilgi veren Avrupa Yetim Der gönüllüsü İsmail Kuzuören, “İçinde bulunduğumuz bu mübarek ayda faaliyetlerimize hız vermiş bulunmaktayız. Bizler imkânlarımız dâhilinde muhtaç ailelere her ay düzenli olarak nakdi yardım yapmaktayız. Ramazan bayramının yaklaşmasıyla beraber bu ailelere giyim yardımında bulunduk” dedi.

Çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceklerini ifade eden Kuzuören, sözlerine şöyle devam etti: “Şu an giyim yardımında bulunduğumuz 9 nüfuslu bir aile olup bin TL değerinde tüm aile fertlerinin giyim ihtiyaçlarını giderdik”

Ramazanda hayır sahiplerinin daha duyarlı olmalarını temenni ettiklerini dile getiren Kuzuören, “Elimizden geldiğince gıda, giyim ve nakdi yardımında bulunuyoruz. Ramazan bayramının yaklaşmasıyla muhtaç ailelere imkânlarımız dâhilinde giyim yardımını yapmaya çalışıyoruz. İmkânlarımızın kısıtlı olması sebebiyle belirli muhtaç ailelere yardım ediyoruz. Daha fazla muhtaç aileleri sevindirmek için bu Ramazanda hayır sahiplerinden daha duyarlı olmalarını bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.  (Muhammed Dayan-İLKHA)




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler