Avrupa Yetim Eli yetimlerin yüzünü güldürüyor

Avrupa Yetim Eli yetimlerin yüzünü güldürüyor

​Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, Ramazan ayı yardım çalışmaları kapsamında Siirt'te bulunan yetim çocuklara giyim yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü.

Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, Türkiye'nin birçok ilinde yardım faaliyetlerini sürdürüyor. Farklı illerde bulunan yardım kuruluşları vasıtasıyla yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaşan Avrupa Yetim Eli, Siirt'te yetim ailelerin çocuklarına giyim yardımında bulundu.

Siirt'te yaptıkları yardımlara ilişkin açıklamada bulunan Umut Kervanı Siirt Temsilcisi Fahrettin Dayan, 'Ramazan Projesi' kapsamında Avrupa Yetim Eli’nin gönderdiği yardımı birçok aileye ulaştırdıklarını belirtti.

Avrupa Yetim Eli vasıtasıyla 25 yetim çocuğu giydirme projesini hayata geçirdiklerini belirten Dayan, "Avrupa Yetim Eli bizlere ulaştı ve Umut Kervanı aracılığı ile tespit etiğimiz yetim ailelerinin çocuklarını baştan aşağı giydireceğiz. Allah Avrupa Yetim Eli yetkililerinden razı olsun çok büyük bir destekte bulundular. Bu sayede 25 yetimi giydirmiş olduk. Buradan hayırsever vatandaşlara bir çağrıda bulunmak istiyorum: Elimizde daha çok yardıma muhtaç yetim çocuklar bulunmaktadır. Hayırseverler, Eğer bizlere ulaşır ve destek olurlarsa bizlerde daha fazla yetime ulaşır ve yardımda bulunuruz. Bu noktada hayırseverlerin desteğini belliyoruz."

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler