Avrupa Yetim Eli'nden Batman'da ihtiyaç sahiplerine gıda ve nakdi yardım

Dünyanın birçok ülkesinde yaptığı yardım çalışmalarıyla bilinen Avrupa Yetim Eli, Batman'da yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda ile nakdi yardımında bulundu.

Yaptıkları yardım çalışmalarına ilişkin açıklama yapan Avrupa Yetim Eli gönüllü temsilcisi Müslüm Kocaoğlu, Batman'da çok sayıda ihtiyaç sahibi ailenin olduğunu söyledi.

Çok sayıda ihtiyaç sahibi aileye gıda ve nakdi yardımda bulunduklarını ifade eden Kocaoğlu, "Avrupa'daki hayır sahiplerinin bizlere vermiş olduğu yardımları, dünya genelinde olduğu gibi bugün de Batman'da yetim ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalıştık. Allah hayırseverlerden razı olsun. İhtiyaç sahibi ailelere hem nakdi yardımda bulunduk hem de bir aylık mutfak ihtiyacını gideren bir gıda kolisi dağıttık." dedi.

Hayırseverlere yardımlarını devam ettirmeleri çağrısında bulunan Kocaoğlu, "Hayırseverlerden beklentimiz yardımlarını devam ettirmeleridir. Gerçekten ihtiyaç sahibi çok sayıda aile var. Hayırseverler hayırlarını artırırlarsa biz de bu ihtiyaç sahiplerine daha fazla ulaşmaya çalışırız." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.