Avrupa Yetim Eli'nden Bismil'deki ihtiyaç sahibi ailelere yardım

Avrupa Yetim Eli'nden Bismil'deki ihtiyaç sahibi ailelere yardım

Uluslararası Yardım Kuruluşu Avrupa Yetim Eli, Ramazan ayı yardım çalışmaları kapsamında Bismil ilçesinde Coronavirus salgını nedeniyle işlerinden ayrılmak zorunda bırakılan ve çalışamayan ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulundu.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Avrupa Yetim Eli Bismil Temsilcisi Cihat Solmaz, Ramazan ayı yardım faaliyetleri kapsamında ilçede tespit ettikleri yardıma muhtaç 10'larca aileye gıda kolisi ulaştırdıklarını söyledi.

Avrupa Yetim Eli'nin uluslararası yardımlarının yanı sıra Türkiye'deki yetimler ve fakir ailelere yönelik yaptığı nakdi ve ayni yardımlarına dikkat çeken Cihat solmaz, "İnsanlık olarak Coronavirus sebebiyle zor bir dönemde geçtiğimiz şu günlerde Avrupa Yetim Eli olarak yardıma muhtaç ailelerimizi unutmadık. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte yardım faaliyetlerimize daha yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Sizlerde Ramazan ayında yardıma muhtaç ve yetim ailelerin yüzünü güldürmek istiyorsanız bizlere ulaşır ve destek olurlarsanız, bizler de daha fazla yetim ve yardıma muhtaç aileye ulaşır ve yardımda bulunuruz. Bu noktada hayırseverlerin desteğini bekliyoruz." diye konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.