Ay'a gerçekten gidildi mi

Ay'a gerçekten gidildi mi

Ay'a gerçekten gidildi mi.. Fotoğraf ve videolar tam tersini kanıtlıyor..

Aya indikten sonra insanlık tarihinin bu büyük gelişmesini "Bu benim için küçük bir adım, ama insanlık için dev bir adım" cümlesiyle anlatan Armstrong'un 82 yaşında hayatını kaybetmesi yıllardan beri süregelen bir tartışmayı yeniden hatırlattı.

AY'A GİDİLMEDİĞİNİ GÖSTEREN VİDEOLAR..

1999 senesinden beri, Amerikalıların Ay'a gitmediğini gösteren pek çok kanıt internet sitelerinde yayınlanmaya başlandı. İlerleyen zaman da o kadar bu konuyla ilgilenen ve araştırma yapan çıktı ki, internette pek çok insan siteler açarak bunu halka duyurmaya çalıştı.

STÜDYODA ÇEKİLEN VİDEO

İnternette yayınlanan görüntülerde, bir stüdyo ortamında astronot kıyafetli birinin "Ay'a ilk ayak basma sahnesi" canlandırılıyor.

HAVASIZ YERDE BAYRAK DALGALANIR MI?

Ay'da hava olmamasına rağmen Amerikan bayrağının dalgalanması, uzay istasyonuyla ilgili görüntülerde Ay'da hiçbir yıldızın gözükmemesi gibi soruların tamamı, Ay'a gerçekten gidilip gidilmediği yönündeki tartışmaların temelini oluşturdu.

ABD PROPAGANDA İÇİN YALAN MI SÖYLEDİ?

Tartışmanın sonucunda, Ay'a gidilmediğini öne süren tezler, kuşkusuz ABD'nin "Ay'a ilk ayak basan biziz" propagandası yaptığı suçlamasına dayandırıldı.

Bu sorular eşiğinde gelişen tartışmalar, ünlü bilim adamı Neil Armstrong'un ölümünün ardından tekrar gündeme gelecek gibi gözüküyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.