Aydın Gök’ten taziye ziyaretleri foto

Aydın Gök’ten taziye ziyaretleri foto

Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök, Diyarbakır'da İTTİHAD üyesi Molla Abdulkuddüs Yalçın’ın vefat eden annesi için taziye ziyaretinde bulundu.

Batman bağımsız milletvekili Adayı Aydın Gök, Âlimler ve Medreseler Birliği (İTTİHAD) üyesi Abdulkuddüs Yalçın ile HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve İTTİHAD üyesi Abdussamed Yalçın’ın anneleri Fedile Yalçın için taziye ziyaretinde bulundu.

Gök ile birlikte HÜDA PAR Batman İl Teşkilatından bir heyet, bölgenin tanınmış âlimlerinden Molla Ahmet Hilmi el- Koği’nin vefat eden hanımı ve İTTİHAD üyeleri Molla Abdulkuddüs, Molla Abdulsamed ve Molla Mehdi Yalçın’ın anneleri olan Fedile Yalçın’ın Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde bulunan taziyesine ziyarette bulunarak, aile ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.

Gök ve yanındaki heyet, Fedile Yalçın’ın taziyesinin ardından HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru’nun vefat eden dayısının Beşiri’nin Çevrimova (Barısıl) köyündeki taziyesine ziyarette bulunarak yakınlarına baş sağlığı dileklerini iletti.

Aydın Gök, son olarak eski Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Abdulhakim İçer’in vefat eden babasının taziyesine ziyarette bulundu.

Vefat edenlerin ailelerine başsağlığı dileyen Gök ve HÜDA PAR heyeti, vefat edenler için Allah'tan rahmet diledi.

İLKHA





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.