Ayşe Hafsa Sultan Çocuk Evleri Sitesi yüzden fazla çocuğa ev olacak

Ayşe Hafsa Sultan Çocuk Evleri Sitesi yüzden fazla çocuğa ev olacak

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar KARTAL’ın talimatıyla Seyrantepe Mahallesi'nde yapımına başlanan Ayşe Hafsa Sultan Çocuk Evleri Sitesi’nin inşası tüm hızıyla devam ediyor.

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar KARTAL’ın talimatıyla Seyrantepe Mahallesi'nde yapımına başlanan Ayşe Hafsa Sultan Çocuk Evleri Sitesinin inşası tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler tarafından çocukların kalacakları villaların yapımı tüm hızıyla devam ederken bir yandan da sitenin yolları yapılıyor.

Ayşe Hafsa Sultan Çocuk Evleri Sitesi’nde, yüzden fazla çocuğun kalabileceği dubleks ev tipinde 8 adet çocuk evi ile 2 adet aynı tipte idari ve misafirhane binası yer alacaktır.
İdari Bina İçerisinde;
-80 kişilik Konferans Salonu
-Kütüphane
-Bilgisayar Odası
-Oyun Odası
-4 adet çok amaçlı Atölye yer alacak.
Ayrıca villaların arasında 3.800 metrekarelik Hobi Bahçesi, Basketbol Sahası, Tenis Kortu ile birlikte yoğun yeşil alan oluşturulacaktır.

“Ayşe Hafsa Sultan Çocuk Evleri” yapımının tamamlanması ile Yenişehir Belediyesi tarafından Aile ve Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü bünyesinde kalan çocukların kullanımı için ücretsiz olarak tahsis edilecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.