Ayşe Kulin'den İslam'a hakaret!

Ayşe Kulin'den İslam'a hakaret!

Ayşe Kulin isimli kuş beyinli, "İslam 'da değişiklik yapılması zorunlu." "Mevcut yaklaşımlarla İslam devam edemez." diyerek haddini aştı!

Sözde yazar Ayşe Kulin isimli kadın, konuk olduğu bir televizyon programında İslam diniyle alakalı skandal ifadeler kullandı.

Kendisinin dindar bir aileden geldiğini iddia eden Ayşe Kulin, anne ve babasının zamanında dinin bir felsefesi olduğunu, şimdi her şeyin şekilcilik üzerine kurulu olduğu ifadelerini kullandı. (Her ne hikmetse İslam aleyhinde konuşanlar, önce dindar aileden geldiklerini, anne babalarının dindar oldukları teranelerini söyleme ihtiyacını hissediyorlar. Bu da artık klasik bir savunma biçimi olmuş!)

Ayşe Kulin isimli kadın, "İslam'da değişiklik yapılması zorunlu. Mevcut yaklaşımlarla İslam devam edemez. Kendini tamamen terör örgütü görüntüsüne sokuyor." şeklinde ukalaca ve aptalca ifadeler kullanarak, aslında batılı efendilerinin yaptığı propagandaların etkisinde kaldığını da göstermiş oldu.

Birisi bir kitap yazdığında ya da terbiyesiz bir karikatür yaptığında reaksiyonun çok fazla olduğunu iddia eden Kulin "Adamın biri kitap yazmışsa alıp okumazsın, kınarsın. Adamı öldürmeye çalışmak neden? Kuran'ı yeniden yorumlamak lazım, çok kavram esas anlamından kaydı, öz gitti. Ben bu değişikliği laikler yapamazlar, dindar insanlar yapar diye düşündüğüm için AK Parti iktidara gelince dine bir ferahlık gelecek zannetmiştim ama olmadı." diyen Ayşe Kulin ismindeki sözde yazar, İslam'a yapılan hakaretleri hafife alarak, eleştiri ile hakaret arasındaki farkı görmezden geldiği gibi, İslam hakkında da ne kadar cahil olduğunu bu vesileyle kendini ele veriyor!

Söz konusu yazar ve yazarlar (!) kendilerine din edindikleri Kemalizm ve batılı değerlere toz kondurmazken, adeta bir tabu olarak bunları görürken, İslam söz konusu olduğunda ise, İslam hakkında hiçbir bilgileri olmadığı halde, her türlü eleştiride bulunup, ukalaca akıl vermekten de geri kalmıyorlar.

Müslümanların İslam’a ve değerlerine yapılan saldırı ve hakaretlere karşı gösterdikleri tepkiyi kötüleyen, bu kendi toplumlarına yabancılaşmış aydıncıklar güruhu, aslında kendi içlerindeki İslam’a kaşı olan kini ve batıya karşı aşağılık duygusunu bilmeden de olsa açığa çıkartıyorlar.


Çınarınsesi

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler