Baba, Kazadan kurtulan oğlunu öldürdü

Baba, Kazadan kurtulan oğlunu öldürdü

Geçen yıl trafik kazasında eşi ve kızını kaybeden baba, oğlunu öldürüp intihar etti.

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde 37 yaşındaki Sefer Kel, oğlu 14 yaşındaki Orhan Kel'i tabancayla vurarak öldürüp, aynı silahla kendi başına ateş ederek yaşamına son verdi. Sefer Kel'in geçen yıl yaptığı kazada eşi ile kızının öldüğü, bu kazadan sonra psikolojik sorunlar yaşadığı bildirildi.

Olay bugün sabah ilçeye bağlı Denizciler Beldesi'nde meydana geldi. Özel bir şirkette işçi olarak çalışan Sefer Kel, İskenderun Demir Çelik Lisesi 10-C sınıfı öğrencisi Orhan Kel'i uyurken başına tabancayla ateş ederek öldürdü, ardından da aynı silahla kendi başına ateş ederek yaşamına son verdi.

 

Silah seslerini duyan komşularının ihbarı üzerine eve gelen polis, baba ile oğlunun cansız bedeni buldu. Yapılan incelemenin ardından baba ile oğlunun cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Orhan Kel'in ölüm haberini alarak evlerine gelen okul arkadaşları ise gözyaşlarına boğuldu.

KAZADA EŞİ VE KIZI ÖLMÜŞ

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken Sefer Kel'in 8 Ağustos 2011'de yönetimindeki 01 ALT 39 plakalı minibüsle bariyerlere çarptığı, kazada eşi 34 yaşındaki Zeycan Kel ile kızı 10 yaşındaki Tuğçe Kel'in yaşamını yitirdiği, kendisi ile öldürdüğü oğlu Orhan'ın da yaralı olarak kurtulduğu belirtildi. Aşırı hız nedeniyle meydana geldiği ileri sürülen kazadan sonra psikolojisinin bozulduğu belirtilen baba ile oğlunun birlikte yaşadığı kaydedildi. (DHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.