Babasının katillerinin bulunmasını istiyor

Babasının katillerinin bulunmasını istiyor

Batman’ın Kozluk ilçesinde ikamet eden Yasin Durmaz, bir dere kenarında öldürülmüş halde bulunan babasının katillerinin bulunmasını istiyor.

Batman’ın Kozluk ilçesinde ikamet eden Yasin Durmaz, geçtiğimiz yıl hayvanlarını otlatmaya çıkaran ve bir dere kenarında öldürülmüş halde bulunan emekli güvenlik korucusu olan babasının katillerinin bulunmasını istiyor.

Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Armutlu köyünde ikamet eden emekli güvenlik korucusu 7 çocuk babası Ramazan Durmaz (56), 21 Ekim 2017 tarihinde koyunlarını otlatmaya gittikten sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Yapılan aramaların ardından Durmaz, bir dere yatağında öldürülmüş olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturma açılırken, kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürüldüğü belirtilen Durmaz’ın o günden bu yana katil zanlıları ise bulunamadı.

Bir yılı aşkın bir süredir babalarını kaybetmenin acısını yaşadıklarını söyleyen Yasin Durmaz, babalarının katillerinin bulunmasını istiyor. Yüreklerindeki acının halen taze olduğunu, katillerin bulunmasıyla azda olsa acılarının dineceğini aktaran Durmaz, yetkililere çağrıda bulundu.

“Babamın failleri yakalanmadı”

Olay gününü anlatan Yasin Durmaz, “21 Ekim 2017 tarihinde babam sabah keçilerini otlatmaya götürürken bir daha kendisinden haber alamadık. Saat 15.00 sıralarında silah sesleri duyuldu. Akşam saat 17.30 ila 18.00 civarında aramaya gidildiğinde bir dere kenarında ölü olarak bulundu. 3 kurşun bedenine isabet ederek babamı vurdular. Babamın failleri daha yakalanmadı. Batman Valiliği, kaymakam, savcı, jandarma gereken her yere gittik ve bize herhangi bir şey denmemektedir.” dedi.

“Babamın katilerinin elinde kelepçe ile cezaevine gittiğini görmek istiyorum”

Faillerin yakalanıp gereken cezanın bir an önce verilmesini istediklerini vurgulayan Durmaz, “Bu Adalet Bakanımızdan bir isteğimizdir. Gereken yapılsın ve failler yakalansın. Onlara gereken ceza verilsin. Bizi mağdur ettiler. 13 aydır her yere gittik, her gittiğimiz yerde geri çevirdiler bizi. Babam 25 yıl köy koruculuğunu yapmıştır. Şu anda perişan haldeyiz. Hiçbir şey yapamıyoruz. Hakkımızı istiyoruz. Cumhurbaşkanına, Adalet Bakanına, İçişleri Bakanına sesleniyorum; babamın failleri yakalanıp cezaevine atılmasını istiyoruz. 7 kardeş mağdur olduk. Babamın katilerinin elinde kelepçe ile cezaevine gittiğini görmek istiyorum.” diye konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.