BAE'den Ben Gurion Havaalanına haftada 28 sefer düzenlenecek

BAE'den Ben Gurion Havaalanına haftada 28 sefer düzenlenecek

Siyonist işgal rejimiyle Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasındaki ihanet anlaşması çerçevesinde, BAE'den Tel Aviv yakınındaki Ben Gurion Havaalanı'na haftada 28 uçak seferi düzenlenecek.

Anlaşma normalde BAE ile siyonist işgal rejimi arasında yapılacak uçak seferlerine ilişkin herhangi bir sınırlama getirmiyor. Ancak ilk etapta uygulanacak hava trafiği programına göre haftada 28 seferin düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Siyonist işgal rejiminin sözde başbakanı Benyamin Netanyahu'nun BAE ile hava ulaşımı anlaşmasını yarın Ben Gurion Havaalanı'nda düzenlenecek bir törende imzalaması bekleniyor. Anlaşma çerçevesinde düzenlenecek hava seferlerinin de önümüzdeki haftalarda başlayacağı ifade ediliyor.

Siyonist işgal rejiminin sözde ulaştırma bakanlığına bağlı havaalanları yönetimi tarafından verilen bilgiye göre iki taraf arasında haftada 10 kargo seferinin düzenleneceği belirtildi. Her iki taraftan da havayolu şirketlerinin seferler düzenlemeye çok istekli oldukları ve anlaşmanın imzalanmasından sonra hızlı bir şekilde ilişkileri güçlendirmek için çalışma yapacakları ifade edildi.

BAE'den kiralık uçaklarla yapılacak seferlerin ise işgal altındaki Filistin topraklarının güneyinde yer alan Eylat şehrindeki Ramon Havaalanına düzenleneceği bildirildi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.