Bağımsız aday Oğuz’dan Erciş esnafına ziyaret foto video

Bağımsız aday Oğuz’dan Erciş esnafına ziyaret foto video

HÜDA PAR'ın desteklediği Van bağımsız milletvekili adayı Mehmet Mehdi Oğuz, beraberindeki heyetle Erciş ilçe esnafını ziyaret etti.

Van bağımsız milletvekili adayı Mehmet Mehdi Oğuz, HÜDA PAR Van İl Başkanlığından bir heyetle Erciş esnafını ziyaret etti.

Gittiği her yerde esnafın ve halkın yakın ilgisiyle karşılaşan Oğuz, kendisine gösterilen teveccühten dolayı herkese teşekkürlerini ileterek, dua ve destek istedi.

Halkın sorunlarını dinleyen Oğuz, Meclise girmeleri halinde bölgenin huzur ve refahı için ellerinden geleni yapacaklarını ve mecliste İslami muhalefet oluşturacaklarını ifade etti.

İşlerinin kötüye gittiğini söyleyen bir esnafa Oğuz, “Millet olarak yönümüzü Allah’a çevirirsek dünyamızda, ahretimizde güzel olacak. Yönümüzü Allah’a çevirmediğimiz sürece ne yaparsak yapalım, bir tarafı dikerken diğer tarafı yırtmış olacağız. Böylece hayırda, berekette olmayacaktır.” ifadeleri kullandı.

“Faiz bu ülkenin bir gerçeğidir diyenlerden olmayacağız”

Bağımsız aday Oğuz, ekonomik gelişmelerin işlerine yansımamasından şikâyetçi olan bir esnafa, “Bu memlekette faize dair bir ekonomi var. İnşallah faiz bu ülkenin bir gerçeğidir diyenlerden olmayacağız. Türkiye bir yılda 50 milyar dolar faiz ödüyor. Bu 50 milyar dolar ile istidam olsaydı daha hızlı kalkınma olurdu. Bizim de memleketin bu durumu için Allah’a yönelmemiz gerekiyor. Allah’a yönelmesek 50 parti de gelirse bizi bu durumdan kurtaramaz. ” dedi.

İLKHA











HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.