Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, belediye hizmetlerini evlere taşıyor

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, belediye hizmetlerini evlere taşıyor

​Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Coronavirus salgını nedeniyle riskli grupta bulunan ve bu nedenle belediye işlemlerini yapamayan vatandaşların ayağına hizmet götürülmesini sağlıyor.

Göreve geldiği tarihten bu yana vatandaşlarla kurduğu sıcak ve samimi iletişimle dikkat çeken Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Yeni Tip Coronavirus (Covid-19) salgını sürecinde sürdürdüğü vatandaş ziyaretlerinde ilgi çekici bir yöntem uyguluyor.

Pandemi nedeniyle dışarı çıkamayan riskli gruptaki vatandaşlar, Beyoğlu’nun özel cep telefonu hattından kendisine ulaşarak sorunlarını aktarıyor. Beyoğlu da vatandaşları evlerinde ziyaret ederek taleplerini dinleyip çözümler üretiyor.

Muhtarlar, mahalle temsilcileri ve belediye bünyesinde kurduğu iletişim ekibinin aracılığıyla vatandaşların taleplerini alan Beyoğlu, özel cep telefonu hattını da bu iş için vatandaşların hizmetine sundu. Gelen talepler doğrultusunda vatandaşları evlerinde ziyaret eden Beyoğlu, sorun ve taleplerini yerinde dinleyerek imkânlar dâhilinde çözümler sunuyor.

Belediyeye Gelemeyen Vatandaşa Kendisi Gidiyor

Beyoğlu, halk arasında takdir toplayan bu yöntemle son olarak Muradiye Mahallesi’nde ev ziyaretlerinde bulunarak birçok aileye misafir oldu. Sosyal mesafe ve maske kuralından taviz vermeden buluşmalar gerçekleştiren Beyoğlu’nun vatandaşları önemseyen ve değer veren yöntemle ziyaretler gerçekleştirmesi en çok da kadınları, yaşlıları ve çocukları memnun ediyor.

Beyoğlu’nu karşılarında gören vatandaşlar, “Salgın nedeniyle hepimiz zor dönemden geçiyoruz. Bizi evlerimizde ziyaret ederek sorunlarımızı dinleyen ve taleplerimize çözüm üretmeye çalışan başkanımızın tutumundan çok memnunuz” ifadelerini kullandılar.

Beyoğlu, kendisini evlerine davet eden vatandaşların yanı sıra gittiği mahallelerde çat-kapı diğer vatandaşlar ve esnafla da bir araya geliyor.

Salgın nedeniyle zor günler geçiren vatandaşları ziyaret ederek moral vermeye çalıştıklarını dile getiren Beyoğlu, “Salgın nedeniyle risk grubunda bulunan vatandaşlarımıza ulaşmak ve dertleriyle dertlenip çözümler üretmek amacıyla bu yöntemi uygun bulduk. Vatandaşlarımız çok memnun kalıyor, kendilerine değer verildiği için mutlu oluyorlar. Bizim hizmet anlayışımızda milleti kendi ayağımıza getirmek yok, tam aksine milletin ayağına gitmek vardır.” diye konuştu.

İLKHA


Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, belediye hizmetlerini evlere taşıyor

Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, belediye hizmetlerini evlere taşıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler