Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, cuma namazı sonrası esnafla buluştu

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, cuma namazı sonrası esnafla buluştu

​Diyarbakır merkez Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, cuma namazı çıkışı kendisini bekleyen vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti, sorun ve taleplerini not alarak çözülmesi için ilgili birimlere talimat verdi.

Cuma namazı için gittiği Turgut Özal Bulvarı’nda namazın ardında kendisini bekleyen vatandaşlarla selamlaşarak bir süre sohbet eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, halkın sorun ve taleplerini dinledi.

Pandemiden dolayı toplu halk toplantılarını gerçekleştiremediklerini belirten Beyoğlu, "Biz bunu milletimizle bir araya gelmeye engel olarak görmüyoruz. Biz onların ayağına giderek dertleşiyoruz. Bizim gönül belediyeciliğinden anladığımız tam da budur. Bizi zinde tutan ve milletimize karşı hizmet aşkımızı artıran vatandaşlarımızın dualarıdır." dedi.

Körhat Mahallesi’nde ikamet eden 4 aileyi ziyaret eden Beyoğlu, sobalı evde kendisine çay ikram eden vatandaşlarla sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu’nun da katıldığı ziyaretlerde vatandaşlar, yaşadıkları sorunları aktararak farklı bir belediye başkanı profilini çizdiğini ve Beyoğlu’ndan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Beyoğlu, esnaf ziyaretinin ardından kendisine yakın ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür ederek mahalleden ayrıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler