Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Diyarbakır merkez Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, esnaf ziyaretleri kapsamında ilçenin işlek noktalarından Emek Caddesi'ndeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Emek Caddesi’ni ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, esnaflarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi. Hizmetle ilgili beklentilerinin hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan yerine getirileceğini ifade etti.

Esnafların sorun ve taleplerini dinleyen Beyoğlu ile vatandaşlar arasında ilgi çekici diyaloglar yaşandı. Bir vatandaşın, "Sizi burada en az 5 kez gördüm. Seçimden seçime vatandaşı hatırlayan siyasetçiler gibi değilsiniz" şeklindeki sözlerine Beyoğlu, "Bizim işimiz siyaset değil hizmet etmektir. Sizlerin yanında olmak görevimizdir." cevabını verdi.

Belediye başkanlarının görevinin hiçbir ayrım yapmadan herkese eşit şekilde hizmet götürmek olduğunu belirten Beyoğlu, böyle davranmanın ve hizmet üretmenin kendileri için lütuf değil asli görev olduğunu ifade etti

Batı Çanakçı Mahallesi’ne yeni yollar kazandırıldı

Bu arada Bağlar Belediyesi, kırsal yerleşim yerlerine yönelik yol yapım ve bakım hizmetlerini kış mevsimi öncesinde aralıksız olarak sürdürüyor.

Batı Çanakçı Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından inşa edilen yeni yapıların olduğu bölgelere yeni yollar kazandırıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince tamamlanan yollar, vatandaşların hizmetine sunularak ulaşıma açıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.