Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu'dan doğalgaz müjdesine ilişkin açıklama

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu'dan doğalgaz müjdesine ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Karadeniz’de tarihin en büyük doğalgaz rezervlerinin bulunulduğunu açıklaması ülke genelinde olduğu gibi Diyarbakır’da da sevinçle karşılandı.

Tarihi olayı "Gözün Aydın Türkiyem" sözleriyle değerlendiren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Türkiye’nin bu adımla enerjide  tam bağımsız ülke olma yolunda tarihi bir başarıya imza attığını söyledi.

"Tarihin akışını değiştiren bir adım"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  Karadeniz’de ülke tarihinin en büyük doğalgaz rezervlerini keşfettiklerini açıklaması Türkiye’de ve dünyada olduğu gibi Diyarbakır’da da büyük bir heyecan ve sevinçle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarihi müjdesini değerlendiren AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Türkiye’nin  bu keşifle  milli ekonomi ve yerli enerji konusunda tarihin akışını değiştiren adımlar attığını söyledi.

Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde atmış olduğu kararlı ve milli duruşla ayağındaki prangaları atarak her alanda hak ettiği güçlü ve lider ülke konumuna ulaştığını belirten Beyoğlu, bu tablonun aynı zamanda ülkenin geleceğe güvenle bakmasını da sağladığını kaydetti.

"Ülkemiz adına çok sevinçliyiz"

Beyoğlu, "Hamd olsun bugün gelinen noktada ülkemiz sayın cumhurbaşkanımızın güçlü ve kararlı liderliği sayesinde tarihi misyonuna kavuşmaktadır. Karadeniz’de tarihin en büyük doğalgaz rezervlerini bulmamız yürütülen milli ekonomi, yerli enerji ve tam bağımsız Türkiye mücadelesinin meyvesidir.  Ülkemizin aydınlık yarınları adına sevinçliyiz. Sayın cumhurbaşkanımız başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Aynı hayırlı haberleri inşallah Doğu Akdeniz’den de alacağız. Enerji bir ülkenin bağımsızlığının en güzel örneklerindendir. Türkiyemiz bu noktaya gelmiştir. Ülkemiz ve aziz milletimiz adına hayırlı olsun." diye konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.