Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu'ndan 66 yaşındaki ihtiyaç sahibine yardım

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu'ndan 66 yaşındaki ihtiyaç sahibine yardım

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde geçim sıkıntısı yaşayan 66 yaşındaki İbrahim Kaya'yı ziyaret eden Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yardımda bulundu.

Geçimini Hevsel Bahçeleri'nden topladığı dut ağaçlarının ince dallarından ördüğü kuş sepeti satarak sağlayan 66 yaşındaki İbrahim Kaya, kimsesi olmadığı için tek gözlü bakımsız bir evde tek başına hayata tutunmaya çalışıyor.

Eşini yıllar önce kaybeden, kimsesi olmadığı için Bağlar ilçesi Fatih Mahallesi'nde kullanılamaz halde bulunan tek gözlü harabe bir evde yalnız başına zor şartlarda yaşayan 66 yaşındaki İbrahim dedeye yardım eli uzandı.

Kaya'yı ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 66'lık İbrahim dedenin temel ihtiyaçlarının karşılanması için destek olacağını söyledi.

İbrahim Kaya’nın ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli talimatları veren Beyoğlu "'Kenar-ı Dicle’de bir kurt aşırsa koyunu, gelir de adl-i ilahi sorar Ömer’den onu' diyen bir medeniyetin temsilcileri olarak aziz ve necip milletimizin her ferdine karşı vicdani bir sorumluluğumuz var. Bugüne kadar binlerce kardeşimize destek olduğumuz gibi İbrahim amcamız için de üzerimize düşeni yerine getireceğiz inşallah." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler