Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu’ndan Dünya Gazeteciler Günü mesajı

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu’ndan Dünya Gazeteciler Günü mesajı

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle mesaj yayınlayan Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, gazeteciliğin kutsal bir meslek olduğunu dile getirerek basın emekçilerinin her zaman halkın özgür sesi olduğunu söyledi.

Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınlanan mesajda, gazeteciliğin önemine dikkat çeken Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, tüm teknolojik gelişmelere rağmen bu mesleğin değerini yitirmediğinin altını çizdi.

Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle beraber gazeteciliğin farklı bir boyut kazandığını ancak bu kadim mesleğin değerini yitirmediğini, aksine daha fazla ihtiyaç duyulan hale geldiğini ifade eden Beyoğlu, “Tek taraflı bakış açısını yansıtmayan, yol gösterici ve çözüme katkı sunan basınımızın objektif esaslara dayalı eleştirileri bizim için her zaman değerlidir. Bu yöndeki eleştiriler aziz milletimize daha çok hizmet etmemize yardımcı olur.” dedi.

Beyoğlu, “Kadim ve kutsal bir meslek olan gazetecilik, değerini hiçbir zaman yitirmez. Bu vesile ile içinde bulundukları maddi ve manevi tüm zorluklara göğüs gerip fedakarca çalışarak halkın haber alma hürriyetinin gerçekleşmesini sağlayan kıymetli basın emekçilerimizin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.