Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'ndan Kadir Gecesi mesajı

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'ndan Kadir Gecesi mesajı

Diyarbakır'ın merkez Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Kadir Gecesi nedeniyle yayınladığı mesajında vatandaşlardan tüm dünyada etkili olan Coronavirus salgınına karşı bu mübarek gecede dua etmelerini istedi.

Kadir Gecesi’nin feyzinin çok büyük olduğunu belirten Hüseyin Beyoğlu, "Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim bu gecede nazil olmuştur. Rabbimizin bin aydan daha hayırlı olduğunu müjdelediği Kadir Gecemizi bir kez daha büyük bir huşu içerisinde idrak edeceğiz."dedi.

Mesajında Covid-19 salgınına dikkat çeken Beyoğlu, "Bu gecenin bu defa önemli özelliği dünyayı saran, insanlığı tehdit eden büyük bir salgının yaşandığı döneme denk gelmesidir. Hastalığın son bulması için rabbimize bol bol dua edelim."ifadelerini kullandı.

Beyoğlu, "Dualarımızda ,insanlığın kurtuluşunu ve islam aleminin selamete ulaşmasını ön plana çıkaralım. Duaların en fazla kabul olduğu ulvi gecelerden olan Kadir Gecemizi tebrik ediyor, bu mübarek gecenin İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.